Toronto – Boston 2:5 (kon.) | NY Rangers – Washington 4:3 (kon.) | Detroit – Anaheim 3:2 (po pr.)
LA Kings – St. Louis 4:3 (kon.)
koniec po predl.
Detroit Red Wings
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
Anaheim Ducks
cz Utorok 07.05.2013, 02:00 • Joe Louis Arena (kapacita 20,066 diváků) • Play-off NHL
Partner:
     
    75:10
    Detroit právě vstřelil branku!

    Zápas rozhoduje DAMIEN BRUNNER! Andersson vyslal Nyquista, ten zblízka jen bouchl do puku, který se od Hillera odrazil právě k Brunnerovi, jež trefil suverénně pod břevno. Asistence: Gustav Nyquist, Joakim Andersson.
     
    53:27
    Detroit právě vstřelil branku!

    To snad není možné! Neuvěřitelný gól PAVLA DATSYUKA. Ten švihem trefil přímo kameru v brance, od které se puk odrazil ven, a tak je srovnáno!
     
    50:40
    Anaheim právě vstřelil branku!

    Steckel vystřelil na Howarda, ten puk neudržel a nejblíže měl k puku EMERSON ETEM, jež do prázdné branky v pohodě dorazil. Asistence: David Steckel, Kyle Palmieri.
     
    41:18
    Detroit právě vstřelil branku!

    Puk se dostal od Clearyho k BRENDANU SMITHOVI, ten napřáhl a vystřelil. Hiller si letící puk hlídal, ale těsně před ním jej tečoval jeho spoluhráč Beauchemin úplně mimo jeho dosah. Asistence: Daniel Cleary.
     
    05:07
    Anaheim právě vstřelil branku!

    Smith propadl, nabídl puk MATTU BELESKEYMU, jež dvakrát vystřelil, pak si ještě Howardem vyražený puk dojel a z otočky jej nakonec poslal do branky. Asistence: Andrew Cogliano.

    Vladimír Koča

    Góly a asistencie: 42. Smith (Cleary), 54. Datsyuk (Smith, Samuelsson), 76. Brunner (Nyquist, Andersson) – 6. Beleskey (Cogliano), 51. Etem (Steckel, Palmieri)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Ericsson, Quincey, Smith, Kindl, Lashoff – Zetterberg, Datsyuk, Samuelsson – Franzen, Filpulla, Cleary – Nyquist, Andersson, Brunner – Eaves, Emmerton, Bertuzzi
    Anaheim Ducks: Hiller (Fasth) – Beauchemin, Souray, Lovejoy, Fowler, Sbisa, Allen – Perry, Getzlaf, Palmieri – Selanne, Bonino, Ryan – Cogliano, Koivu, Winnik – Etem, Steckel, Beleskey

    Rozhodca: Furlatt, St. Laurent – Gibbs, Racicot

    Diváci: 20066