Minnesota – Chicago 3:2 (po pr.) | Ottawa – Montreal 6:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 5:2 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
6:1 (1:1, 1:0, 4:0)
Montreal Canadiens
cz Pondelok 06.05.2013, 01:00 • Scotiabank Place • Play-off NHL
Partner:
     
    58:02
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hezkou kombinaci celé pětky dokonává JEAN-GABRIEL PAGEAU a dává tak svůj hattrick. Zajímavostí je, že za celou letošní sezónu tenhle mladík vstřelil pouze 2 branky. Asistence: Erik Condra, Daniel Alfredsson.
     
    47:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hned po vhazování v útočné třetině se k puku dostal JAKOB SILFVERBERG a s přehledem překonal brankáře Price. Asistence: Milan Michálek, Mika Zibanejad.
     
    47:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Daniel Alfredsson v přečíslení 3 na 1 nahrával na Karlssona, který netrefil prázdnou branku. Odražený puk skončil na hokejce KYLA TURRISE, který jej posílá do branky. Asistence: Daniel Alfredsson, Erik Karlsson.
     
    41:18
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Z rychlé akce se nádherně přes obránce trefuje JEAN-GABRIEL PAGEAU a po střele do levého horního růžku Priceovi branky si připisuje druhou trefu v utkání. Asistence: Chris Neil.
     
    24:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hezkou přihrávku do samostatného úniku dostal JEAN-GABRIEL PAGEU a ten trefil k tyči Priceovi branky. Asistence: Sergej Gonchar, Marc Methot.
     
    14:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Tak tohle byl poměrně šťastný okamžik když se střela RENEHO BOURQUA hlemýždím tempem dostala za záda Andersona. Asistence: Tomáš Plekanec, Bryan Gionta.
     
    05:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Gonchar si s Karlssonem na modré vyměnil puk. První jmenovaný poté napřáhl, trefil DANIELA ALFREDSSONA do brusle, ten kotouč bez problému zasunul do prázdné klece. Asistence: Sergej Gonchar, Erik Karlsson

    Marek Indruch

    Góly a asistencie: 6. Alfredsson (Gonchar, Karlsson), 25. Pageau (Gonchar, Methot), 42. Pageau (Neil), 47. Turris (Alfredsson, Karlsson), 48. Silfverberg (Michálek, Zibanejad), 59. Pageau (Condra, Alfredsson) – 15. Bourque (Plekanec, Gionta)


    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Methot, Karlsson, Phillips, Cowen, Gonchar, Wiercioch – Michálek, Turris, Alfredsson – Silfverberg, Zibanejad, Latendresse – Greening, Smith, Neil – Conacherm Pageau, Condra
    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Subban, Markov, Gorges, Diaz, Bouillon, Tinordi – Bourque, Plekanec, Gionta – Pacioretty, Desharnais, Ryder – Prust, Galchenyuk, Gallagher – Moen, White, Armstrong

    Rozhodca: Devorski, O'Halloran – Cameron, Sharrers