Hr. Králové – Slovácko 2:3 (kon.) | Brno – Mladá Boleslav 1:1 (kon.) | Slavia – Jablonec 5:1 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
2:3 (2:1)
1.FC Slovácko
cz Nedeľa 05.05.2013, 17:00Gambrinus liga
     
    84
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí vývoj tohoto střetnutí. Balón letící do vápna prodloužil hlavou Došek až k JIŘÍMU VALENTOVI, který se prezentoval pěknou hlavičkou a připisuje si druhý gól v tomto utkání.
     
    81
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko využívá přesilovou hru a zaznamenává vyrovnávací branku. Haša vracel hlavou míč před brankou, kde ho ještě Lindr vyboxoval, ale pouze k noze LADISLAVA VOLEŠÁKA, který se střelou z první nemýlil a rozvlnil síť za hradeckým gólmanem.
     
    43
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hradečtí se před koncem prvního poločasu dostávají do vedení, když se v hradeckém dresu konečně dočkal branky MAREK KULIČ. Ten si vzal míč na polovině hřiště a utíkal s ním až k vápnu Slovácka, kde na nic nečekal a střelou po zemi k tyči překonal hostujícího brankáře.
     
    33
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A Slovácko tuto příležitost přetavilo v branku. JIŘÍ VALENTA si postavil míč a krásnou střelou z přímého kopu poslal balón do šibenice Lindrovy branky. Hradecký brankář byl bez šance.
     
    14
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A z následného rohového kopu se domácí ujímají vedení. Schwarz svým centrem našel přesně hlavu MICHALA PÁVKA, který byl ve vápně nejvýše a poslal míč za záda Melichárka.

    Lukáš Drapák

    Góly: 14. Pávek (Kulič), 43. Kulič – 33. Valenta, 81. Volešák, 84. Valenta (Došek)

    Karty:   60. Harba (HKR) – 29. Haša (SLO), 34. Kerbr (SLO), 66. Kubáň (SLO), 90+3. Kovář (SLO)   63. Harba (HKR)


    FC Hradec Králové: Lindr – Holeš, Hochmeister "K",Hájek (67. Strnad), Poděbradský – Malinský (59. Zelený), Pávek, Schwarz (77. Jánošík), Štěpán – Harba, Kulič
    1.FC Slovácko: Melichárek –Kuncl, Mezlík (74. Kovář), Košút, Kubáň – Hlůpik (71. Volešák), Šumulikoski, Valenta, Kerbr (90+2. Hála) – Haša, Došek "K".

    Rozhodca: Paták – Kovařík, Kříž

    Diváci: 4 120