Senec – Šamorín 4:1 (kon.)
koniec
ŠK SFM Senec
4:1 (2:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
Nedeľa 05.05.2013, 16:30 • Veľký Biel • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    79
    Centrovaná lopta z pravej strany na PAVLA OROLÍNA, ktorý si ju pustil a z voleja ju ľavačkou krásne trafil do opačného vinkľa. Ľudia len neveriacky krútili hlavami. Je to hetrik tohto hráča v dnešnom zápase.
     
    52
    Na pravej strane sa dostal k lopte ĽUBOMÍR MEZOVSKÝ a jeho krásny projektil skončil za pomoci tyče za chrbtom bezmocného Matláka.
     
    51
    Kuzma nakopával loptu z polovice ihriska, tú hlavičkou predĺžil Ujčík na osamoteného PAVLA OROLÍNA, ktorý popri vybiehajúcom Pentekovi posunul loptu po zemi do siete.
     
    22
    Nedáš-dostaneš. Za hosťujúcu obranu si ideálne nabehol PAVOL OROLÍN, ktorý si položil na zem i brankára a do prázdnej brány už pre neho nebol problém zasunúť loptu.
     
    14
    Na pravej strane ostal osamotený Kamil Kuzma, jeho zblokovaný center doletel až na hlavičku IMRICHA BEDECSA a hosťujúci gólman bol bezmocný – 1:0.

    Juraj Berzedi


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ŠTK 1914 Šamorín. Viac informácií tu.

    Góly: 14. BEDECS, 22. OROLÍN, 51. OROLÍN, 79. OROLÍN – 52. MEZOVSKÝ

    Karty:   41. Karč (SNC)


    ŠK SFM Senec: Matlák – Karč, Polgár, Hanzel, Hlavatovič, Vrablec, Kuzma, Bedecs, Orolín, Neoveský, Ujčík. Náhradníci: Kollár – Gogolák, Lapin, Železník, Trajcsik, Mikulič. Tréner M. Tibenský.
    FC ŠTK 1914 Šamorín: Pentek – Pončák, Fulmek, Cmarko, Kučera, Urban, Marušin, Mezovský, Ležaic, Savic, Javorina. Náhradníci: Dedič, Čemba, Staško, Gabriš, Jančovič, Vaško, Tanguy. Tréner L. Fašiang.

    Rozhodca: Pavlík – Vorel, Petríček