Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 5:0 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:3 (kon.)
koniec
Boston Bruins
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
Toronto Maple Leafs
cz Štvrtok 02.05.2013, 01:00 • TD Garden, Boston • Play-off NHL
Partner:
     
    35:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    A je tu další trefa Bruins! Lucic s Krejčím přešli s pukem do útočného pásma a pak přišla nabídka na střelu od modré pro JOHNNYHO BOYCHUKA! Asistence: David Krejčí a Milan Lucic.
     
    30:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins využívají únavy hráčů Toronta, kteří byli na ledě opravdu dlouho a nedokázali vystřídat. Lucic získal odražený puk, předložil DAVIDU KREJČÍMU, který se trefuje přesně mezi Reimerovy betony! Asistence: Milan Lucic.
     
    19:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston využívá přesilovou hru a máme tu skvělý obrat domácích Medvědů! Od modré čáry vystřleil Wade Redden a NATHAN HORTON tečoval puk před bezmocným Reimerem! Asistence: Wade Redden a David Krejčí.
     
    16:20
    Bruins právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno! Campbell kotouč zpoza branky posunul podél mantinelu téměř až na modrou, na hůl WADEA REDDENA, který tvrdou střelou srovnává! Asistence: Gregory Campbell a Daniel Paille.
     
    01:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je bleskové využití přesilové hry. JAMES VAN RIEMSDYK předvedl před brankou tuhý boj s Chárou, který ho nakonec nedokázal uhlídat. Van Riemsdyk si dokázal udělat prostor a přihrávku zpoza branky přetavil v první trefu. Asistence: Cody Franson a Tyler Bozak.

    Jakub Vais

    Góly a asistencie: 17. Redden (Campbell, Paille), 20. Horton (Redden, Krejčí), 31. Krejčí (Lucic), 36. Boychuk (Krejčí, Lucic) – 2. Van Riemsdyk (Franson, Bozak)


    Boston Bruins: Rask (Chudobin) – Chára, Seidenberg, Ference, Boychuk, Redden, McQuaid – Horton, Krejčí, Lucic – Marchand, Bergeron, Seguin – Daugavinš, Kelly, Jágr – Paille, Campbell, Thornton.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Scrivens) – Gunnarsson, Phanuef, Kostka, Liles, Franson, Fraser – Van Riemsdyk, Kessel, Bozak – Lupul, Grabovskij, Kulemin – MacArthur, Kadri, McLaren – Orr, McClement, Komarov.

    Rozhodca: Sutherland, Lee – Morin, Driscoll

    Diváci: 17 565