Bielorusko – Nórsko 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Bielorusko
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 0:0)
Nórsko
Piatok 26.04.2013, 17:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • Slovakia Cup 2015
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:01
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Bielorusko, rozhodujúci nájazd premenil Meleshko.
     
    56:12
    Bielorusko dalo gól! Na kuriózne góly 1:1, z ľavého kruhu strieľal ALEKSANDER KULAKOV, trafil do ľavej žŕďky odkiaľ sa puk odrazil na korčuľu Haugena a ten nevidiac puk si ho zasunul do bránky. Asistencia: Pavel Chernook.
     
    45:11
    Nórsko dalo gól! MATS OLSEN ROSSELI vystrelil od červenej čiary, na modrej trafil do tváre jedného z domácich hráčov a puk napokon končí v bránke Milchakova, ktorý zrejme nedával pozor.
     
    38:18
    Bielorusko dalo gól!Meleshko dostal puk do pásma, pekne ho zasekol pri kruhu, zorientoval sa v hre a pred bránkou našiel dobre postaveného ALEKSANDRA KULAKOVA, ktorý nedal Haugenovi najmenšiu šancu. Asistencie: Dmitri Meleshko a Pavel Chernook.
     
    35:36
    Nórsko dalo gól! Holøs ideálne v strednom pásme posunul puk na ANDERSA BASTIANSENA, ktorý ušiel obrane domácich, položil si Milchakova na ľad a blafákom krásne poľahky zakončuje. Asstencie: Jonas Holøs a Alexander Bonsaksen.
     
    30:42
    Nórsko dalo gól! Rýchla akcia Nórov, puk do pásma zaviezol Spets, na medzikružie ideálne prihral HENRIKOVI ØDEGAARDOVI a ten strelou švihom poslal puk do pravého dolného rohu bránky a prekonal Milchakova. Asistencie: Lars Erik Spets a Jonas Holøs.
     
    23:24
    Bielorusko dalo gól! Haugen to teraz nevymyslel dobre, vybehol za bránku, vyhadzoval puk z pásma cez Kitarova, no pri mantineli ho zachytil ILYA KAZNADEI a kým sa Lars vrátil do bránky, už ho tam mal v ľavom hornom rohu. Asistencia: Alexander Kitarov.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 24. Kaznadei (Kitarov), 39. Kulakov (Meleshko, Chernook), 57. Kulakov (Chernook), rozh. náj. Meleshko – 31. Ødegaard (Spets, Holøs), 36. Bastiansen (Holøs, Bonsaksen), 46. Rosseli


    Bielorusko: Milchakov (Belinski) – Chernook, Kaznadei, Goroshko, Filichkin, Shinkevich, Maslenikov, Gavrus, Graborenko – Kulakov, Kitarov, Meleshko – Ugarov, Kovyrshin, Koltsov – Solomonov, Stas, Yefimenko – Kisly, Demkov, Andryuschenko
    Nórsko: Haugen (Søberg) – Holøs, Bonsaksen, Trygg, Tollefsen, Solberg, Ødegaard, Dahlstrøm, Martinsen – Skrøder, Hansen, Thoresen – M. Olimb, Bastiansen, K. A. Olimb – Rosseli, Forsberg, Røymark – Roest, Ask, Spets

    Rozhodca: Kubuš, Orolin, Korba, Smrek

    Diváci: 2.234