Pittsburgh – Montreal 6:4 (kon.) | Boston – Buffalo 2:3 (0:1 po s.n.) | Calgary – Detroit 3:2 (kon.)
Anaheim – Columbus 2:3 (po pr.)
po s.n. (0:1)
Boston Bruins
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)
Buffalo Sabres
cz Štvrtok 18.04.2013, 01:30 • T. D. Garden • NHL
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Buffalo Sabres Autorem branky je DREW STAFFORD.
     
    59:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    Zoufalá situace si vyžaduje zoufalá řešení – Buffalo dnes bylo jasně horší, teď ale šťastně srovnává v přesilovce, zároveň i při hře bez brankáře. Nahození z levého křídla tečuje za Chudobina CODY HODGSON! Asistence: Thomas Vanek, Derek Stafford.
     
    34:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Puk se nejdříve odrazil od brusle CHRISE KELLYHO do tyče, domácí útočník ale dokázal kotouč dorazit a je to 2:1! Pro domácího střelce je to 100. gól v NHL. Asistence: Daniel Paille, Andrew Ference.
     
    18:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres využívají přesilovou hru. Ennis nahrál na Ehrhoffa na modrou. Ten puk nahodil na branku, puk tečuje THOMAS VANEK a puk končí za Chudobinem! Asistence: Christian Ehrhoff, Tyler Ennis.
     
    05:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Kelly nahrál zpoza branky před branku na zcela volného DANIELA PAILLA, který střelou z první trefuje k bližší tyči! Asistence: Chris Kelly.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 6. Paille (Kelly), 35. Kelly (Paille, Ference) – 19. Vanek (Ehrhoff, Ennis), 60. Hodgson (Vanek, Stafford), rozh. náj. Stafford


    Boston Bruins: Chudobin – Boychuk, Chára, Seidenberg, Redden, McQuaid, Hamilton – Seguin, Bergeron, Lucic – Jágr, Krejčí, Campbell – Horton, Kelly, Paille – Bartkowski, Thornton, Peverley.
    Buffalo Sabres: Miller – Sekera, Ehrhoff, Pysyk, Pardy, Ruhwedel, Weber – Vanek, Hodgson, Ennis – Flynn, Porter, Ott – Stafford, Foligno, Scott – Kaleta, Hecht, Gerbe.