Juventus – Bayern 0:2 (kon.) | Barcelona – Paríž 1:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
0:2 (0:0)
Bayern Mníchov
Streda 10.04.2013, 20:45 • Juventus Stadium • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Bayern dal gól!Tak nakoniec tu máme ďalší gól v nadstavenom čase, po jemnom priťuknutí do behu sa presadzuje PIZARRO, ktorý podstrelil Buffona.
     
    83
    Jediný strelec dnešného zápasu Mario Mandžukič odchádza, strieda ho Pizarro.
     
    80
    Riberymu sa nechce z ihriska, nahrádza ho Gustavo.
     
    79
    Marchisio má toho dosť, nahrádza ho Giaccherini.
     
    73
    Vučinič sa dostal do obrovskej šance po priťuknutí centru z pravej strany od Pogbu, lopta však vo finálnej fáze ušla z kopačky tohto turínskeho ostrostrelca a tak ju pohotovo Neuer chytá.
     
    69
    Padoina strieda Isla...
     
    67
    Quagliarella je vystriedaný Matrim, ktorý sa bude snažiť vyrovnať skóre dnešného duelu.
     
    64
    Bayern dal gól!Je rozhodnuté! Bayern je tretím postupujúcim do semifinále Ligy Majstrov. Po centri z nepriameho kopu sklepával loptu Javi Martinez, túto šancu ešte dokázal Buffon vykryť, hlavičku z MANDŽUKIČOVEJ hlavy už nie. Mario JU zasúval do prázdnej brány.
     
    60
    Obraz hry sa nemení, márnosť nad márnosťou Juventusu, pohoda klídek a tabáček Bayernu a preto diváci nemôžu túto časť stretnutia označiť za oku lahodiacu.
     
    58
    Robbenovi bolo dovolené až príliš veľa, priestor pred ním bol priveľký a tak to Arjen skúsil, len tak tak,že lopta neskončila v bráne. Delovka sa napokon odrazila od bannerov...
     
    48
    Quagliarella mohol byť hrdinom, trochu mu trvalo, kým sa zbavil Lahma, no nakoniec sa mu to podarilo, avšak pálil len vedľa pravej tyče. Jeho štipľavú strelu Neuer nedokázal ani len zachytiť...
     
    46
    Rozohrávali Nemci, no rýchlo o loptu prišli, Vučinič sa dokonca predral do šestnástky, kde bol faulovaný, nasledovať bude totožná situácia z prvého polčasu!
     
    44
    Robben si svojým typickým sólom prešiel troch protivníkov, samozrejme , že urobil kľučku doľava, vypálil, no len vysoko nad!
     
    39
    Robben si svojou aktivitou v šestnástke vybojoval roh, ktorý priniesol zaujímajú situáciu, keď sa lopta po odhlavičkovaní dostala až k Alabovi, ktorý pálil z druhej vlny a urobil Buffonovi problémy! Máme tu roh číslo dva!
     
    37
    Pogba sa dostal do dobrej streleckej príležitosti, no škoda, že jeho pokus bol zblokovaný. Ak by sa tak nestalo dovolím si tvrdiť, že by sme boli svedkami zaujímavej strely!
     
    35
    Zraneného Van Buytena strieda Boateng!
     
    27
    Veľmi dobrá rýchla akcia na jeden dotyk od starej dámy, Padoin si narazil loptu, následne posunul na pravé krídlo, kde si nabiehal Pogba, ktorý vyslal prudký center do ohňa, tam už ale loptu nedokázal dobehnuť žiadny z hráčov. Najbližšie k nej mal Asamoah.
     
    23
    Priamy kop 18 metrov od brány bol kopnutý priamo do Neuera, ktorý reflexívne vyráža len na roh. Ten sa Juventusu vôbec nepodaril, keď stratili loptu a tým pádom aj tlak.
     
    22
    Dej sa odohráva na opačnej strane, keď sa Juventus dostal do obrovskej šance, Vučinič poslal perfektnú kolmicu na Marchisia, ktorý spadol tesne pred šestnástkou, to je pozícia pre Pirla! Fauloval Lahm!
     
    14
    Van Buyten si skákal na prudký center, ktorý pred Buffonom nepríjemne skočil, hráč Bayernu však nedokázal loptu usmerniť až do brány!
     
    13
    Muller spadol opäť pred šestnástkou, tentoraz už z toho bude nepríjemná štandardka, Bonucci vidí dokonca aj žltú kartu!
     
    13
    Vučinič sa už už chystal k strele, bol v šestnástke, kde vyhral súboj s Van Buytenom, no vystreliť nedokázal, lopta mu vo finálnej fáze ušla.
     
    9
    Ribery dostal Bayern do situácie, v ktorej sme úradujúceho nemeckého majstra v dnešnom stretnutí ešte nevideli. Pri ofenzívnej akcii z pravej strany hrozilo nebezpečenstvo gólu po prudkom prízemnom centri, ktorý ale nedokázal Mandžukič doklepnúť do brány. Je to len odkop.
     
    7
    Barzaghli sa pri odkope lopty zranil, keď sa mu podarilo trafiť aj Mandžukičovu nohu, Mario dokonca vidí žltú kartu a to znamená jedno, stop na ďalší zápas!

    Jakub Mitter

    Góly: 64. Mandžukič, 90+1. Pizarro

    Karty:   13. Bonucci (JUV) – 7. Mandžukič (BAY)


    Juventus Turín: Buffon – Chiellini, Bonucci, Barzaghli, Asamoah, Marchisio, Pirlo, Pogba, Padoin, Vučinic, Quagliarella.
    Bayern Mníchov: Neuer – Alaba, Dante, Van Buyten, Lahm, Schweinsteiger, Javi Martinez, Ribery, Muller, Robben, Mandžukič

    Rozhodca: C. Velasco