Pospíšil – Crivoi 0:2 (kon.) | Dżumhur – Mertl 0:0 (zruš.)
Smirnov – Mertl 0:2 (kon.)
zrušené
Damir Dżumhur
Damir Dżumhur
0
0
0
 
Jan Mertl
Jan Mertl
0
0
0
 
cz Utorok 09.04.2013, 14:30Challenger Mersin (antuka)
     
    Zápas byl zrušen. Soupeřem Jana Mertla je nakonec ukrajinský hráč Artem Smirnov. Zápas můžete sledovat ve vedlejším přenosu. (14:40:46)
     
    Mertl už vstoupil do turnaje ve čtyřhře, když spolu s Pospíšilem v pondělí večer udolali turecký pár Akkoyun, Ilhan 7:5, 6:3.
     
    Vzájemné zápasy

    Hráči spolu ještě nikdy nehráli, takže uvidíme, jak to celé dnes nakonec dopadne.
     
    Jan Mertl

    Český tenista je v žebříčku na 200. místě. Naposledy se představil na challengeru v Saint Brieucu, kde v semifinále nestačil na Hutu-Galunga, kterému podlehl 2:0 na sety. To je jeho velmi neoblíbený hráč, celkovou bilanci s ním má 0:5 a ještě mu nevzal nikdy ani set.

    Jan Mertl se ve své kariéře zatím probojoval třikrát do finále challengeru, ale ani jednou nezískal titul. Dvakrát přitom odešel poražen ve finále až v tiebreaku třetího setu. Naposledy byl ve finále v minulém roce na turnaji ve Velké Británii v Bathu, kde ve finále prohrál s Dustinem Brownem. Na grandslamech vypadl vždy v kvalifikaci.
     
    Damir Džumhur

    Tenista z Bosny je v současné době v žebříčku ATP na 242. místě. Naposledy hrál v Davis Cupu, kde prohrál 3:2 na sety s Albotem.

    Mladík z Bosny zatím spíše sbírá zkušenosti. Na grandslamech vždy skončil v kvalifikaci, ale na turnajích Future se mu celkem daří. Hrál už 11x finále a z toho dokázal turnaj desetkrát vyhrát. Naposledy se z titulu radoval letos v únoru, kdy vyhrál turnaj v Záhřebu.
     
    Přeji krásný den všem fanouškům tenisu. Challenger v Mersinu má na programu 1. kolo a my budeme sledovat utkání mezi Damirem Džumhurem a Janem Mertlem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Petr Frömel

    Damir Dżumhur
    Štát: Bosna a Hercegovina
    Dátum narodenia: 20.05.1992
    Vek: 32 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 175 cm
    Hmotnosť: 68 kg

    Jan Mertl
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 03.01.1982
    Vek: 42 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 190 cm
    Hmotnosť: 82 kg