Vítkovice – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Tatran – Chodov 4:5 (0:2 po s.n.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Utorok 09.04.2013, 18:15 • SC Dubina Ostrava • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
     
    56:00
    A další vyloučení Mladé Boleslavi! Dvouminutový trest si na trestné lavici odbude Tomáš Novák, který se provinil sekáním. Pro Vítkovice to znamená dvojitou přesilovku.
     
    54:31
    Na trestnou lavici míří Jaromír Ekl. Mladoboleslavský útočník se provinil blokováním hokejky a domácí si zahrají dvouminutovou přesilovku.
     
    48:23
    Vyloučen tentokráte byl Jiří Bouška a Vítkovice si zahrají přesilovou hru po dobu dvou minut. Mladoboleslavský útočník byl vyloučen za bránění ve hře.
     
    45:32
    Vyloučení! Provinil se Petr Novotný, který si bude muset odpykat dvouminutový trest za sekání. Vítkovice si zahrají přesilovku.
     
    39:19
    Mladoboleslavští si zahrají další přesilovou hru. Dvouminutový trest si jde odsedět David Matúš, který se provinil vysokou holí.
     
    33:53
    Vítkovice jdou znovu do oslabení! Na trestnou lavici kráčí Lukáš Hrubý, který se v malém brankovišti provinil vysokou holí. Mladá Boleslav si zahraje přesilovku po dobu dvou minut.
     
    29:29
    Další vyloučení! Tentokrát však na hostující straně, a tak se poměr sil na hrací ploše vyrovná. Viníkem byl Radim Křenek, který si na trestné lavici odbude dvouminutový trest za držení.
     
    28:43
    Mladá Boleslav si zahraje přesilovku! Domácí celek jde do oslabení poté, co se sekáním provinil David Matúš, jenž si bude muset odpykat dvouminutový trest.
     
    19:26
    A je tu další vyloučení! Tentokráte se nemile provinil Tomáš Sladký, který si bude muset odsedět dvouminutový trest. Konkrétně za sekání a Mladá Boleslav si zahraje přesilovku.
     
    08:59
    Vítkovice jdou do oslabení! Sekáním se nemile provinil Lukáš Veltšmíd, a tak se síly na hřišti vyrovnají. Jeho trest potrvá po dobu dvou minut.
     
    08:14
    A máme tu první vyloučení! Viníkem a vyloučeným byl Tomáš Novák, který si odpyká dvouminutový trest za bránění ve hře. Vítkovice si zahrají přesilovku.

    Góly a asistencie: 2. Matúš (Žydel), 16. Tokoš (Kološ), 32. Veltšmíd (Suchánek), 49. Matúš (Hubálek) – 28. Ekl (Novotný), 36. Křenek (Novotný), 45. Salát (Křenek)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ciompa (Souček) – Hrubý, Vežranovský, Hubálek, Mojžíšek, Tokoš, Kološ, Sladký, Veltšmíd, Matúš, Jastřembský, Hrabal, Hájek, Žydel, Kubečka. Suchánek
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Koráb) – Bouška P., Bouška J., Ekl, Novotný, Gwuźdź, Studený, Fojta, Křenek, Rožnovjak, Kadlec, Pluhař, Novák, Uglanov, Kněvkovský, Salát, Štěpán

    Rozhodca: Libor Gavlas – Lukáš Mikula

    Diváci: 816