Sociedad – Malaga 4:2 (kon.) | Real Madrid – Levante 5:1 (kon.) | La Coruña – Zaragoza 3:2 (kon.)
Barcelona – Mallorca 5:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
5:0 (4:0)
RCD Mallorca
Sobota 06.04.2013, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    47
    Barcelona dala gól! Netrvalo dlho, aby si FABREGAS vylepšil gólovú štatistiku tretím zásahom. Iniesta našiel Cesca fantastickou nahrávkou, bývalý hráč Arsenalu si zachoval chladnú hlavu a poľahky preľstil obranu aj brankára.
     
    39
    Barcelona dala gól! Krásny pas za obranu a je to štvrtý gól! ALEXIS SANCHEZ si loptu spracoval bravúrne a jemným dotykom nedal šancu Awatovi ani náhodou.
     
    37
    Barcelona dala gól! Alexis pekne spolupracoval s FABREGASOM, loptu si neraz vymenili a strelou k žrdi dáva Cesc svoj druhý gól v zápase.
     
    22
    Barcelona dala gól! Žeby to bola kanonáda? Druhý útok po sebe domáci zakončujú gólom. Opäť sa k lopte v dobrej pozícii dostal Fabregas a zamestnal Awata. Ten jeho strelu vyrazil len pred číhajúceho ALEXISA SANCHEZA a Čilan už nemal problém poslať loptu, aj keď z uhla, do opustenej brány.
     
    20
    Barcelona dala gól! Domáci vedú po jednoduchej akcii. Loptu za obranu dostal FABREGAS úplne ideálne a nemal problém v situácii 1 na 1 poslať loptu do siete.

    Góly: 20. Fabregas, 22. Alexis Sanchez, 37. Fabregas, 39. Alexis Sanchez, 47. Fabregas

    Karty:   75. Alexis Sanchez (FCB) – 64. Alfaro (MAL)


    FC Barcelona: Pinto – Daniel Alves, Montoya, Bartra, Piqué (70. Abidal), Song, Thiago, Iniesta (K) (51. J. dos Santos), Fabregas (65. Deulofeu), Alexis Sánchez, Tello.
    RCD Mallorca: Awat – Hutton, Kevin, Nunes (K), Pedro Bigas, Pina, Tissone, Alfaro, Nsue, Hemed (46. Arizmendi), Dos Santos.