Brugge – Liége 0:2 (kon.) | Anderlecht – Genk 1:2 (kon.)
koniec
Club Bruggy KV
0:2 (0:2)
Standard Liége
cz Pondelok 01.04.2013, 14:30Belgická Jupiler Pro League
     
    90+2
    Ještě jedna žlutá karta pro Ajdarevice za zbytečné podkopnutí Odjidji-Ofoeho.
     
    77
    Opare se opřel do Baccy u levé lajny a je pískám faul. Navíc se žlutou kartou pro Opareho. Zřejmě za ještě nějaké došlápnutí na ležícího hráče.
     
    58
    Další dohraný souboj po odpískání. Bacca dal loktem M'Pokovi a za žlutou může být rád. Obě střídačky jsou na nohou, moc nechybělo, aby si to šli vyřídit i náhradníci, případně trenéři.
     
    56
    Emocí je znovu plné hřiště. Donk byl nejprve běžně faulovaný, ale pokračoval ve hře a ještě naremploval Ezekiela, který se po kapitánovi Brugg ohnal a dostává žlutou kartu.
     
    45+2
    Nevím proč nyní kapitán Brugg protestoval, ale každopádně použil nevyhodnou formu a dostává žlutou kartu. Spoluhráči jej musí uklidňovat, jinak by si koledoval i o jinou barvu.
     
    23
    Bacca snad popáté v dnešním zápase a potřetí během posledních tří minut na zemi. Buyens na hranici vápna fauluje a dostává další žlutou.
     
    22
    Další žlutá karta. Baccu nevybíravě sestřelil Kanu.
     
    16
    A za předchozí faul právě na Vazqueze dostává žlutou i M'Poku.
     
    15
    První žlutá karta. Vidí ji za nemístný komentář Vazquez. Je otázkou, zda neměla přijít už mnohem dříve.

    Michal Šíma

    Góly: 31. Batshuayi, 45+1. Buyens

    Karty:   15. Vazquez (BGY), 45+2. Donk (BGY), 58. Bacca (BGY) – 16. M'Poku (STA), 22. Kanu (STA), 23. Buyens (STA), 56. Ezekiel (STA), 77. Opare (STA), 90+2. Ajdarevic (STA)


    Club Bruggy KV: Kujovic – Hogli (53. Tchite), Duarte, De Bock, Stenman – Tričkovski (53. Gudjohnsen), Odjidja-Ofoe, Donk, Vazquez (54. Meunier), Lestienne – Bacca
    Standard Liége: Kawashima – Opare, Kanu, Ciman, Diabaté – Bulot (86. Cristea), Vainqueur, Buyens, M'Poku – Batshuayi (76. Nagai), Ezekiel (70. Ajdarevic)

    Rozhodca: Gumienny – Vromans, Bleyen