Vladikavkaz – CSKA Moskva 0:4 (kon.)
koniec
FK Alanija Vladikavkaz
0:4 (0:1)
CSKA Moskva
cz Pondelok 01.04.2013, 17:00 • Respublikanskij stadion Spartak (Vladikavkaz) • Ruská Premier Liga
     
    90+2
    CSKA právě vstřelilo branku!

    Po obrovské chybě v obraně Vladikavkazu se dostává ke čtvrté brance střídající SEYDOU DOUMBIA, který zakončil nekompromisně kolem brankáře.
     
    70
    CSKA právě vstřelilo branku!

    VÁGNER LOVE se trefil přesně do horního růžku branky a brankář Khormichov se ani nepohl z místa. Sám střelec gólu si nyní oslavy hodně užívá.
     
    53
    CSKA právě vstřelilo branku!

    Na druhé straně si dva obránci nerozuměnli a tak se k míči dostal hostující hráč, který okamžitě vypálil. Jeho střelu ještě Khormich vyrazil, ale VÁGNER LOVE měl poté snadnou práci s uklizením míče do prázdné branky. Takové chyby prostě Vladikavkaz dělat v souboji s vedoucím týmem tabulky prostě nemůže.
     
    26
    CSKA právě vstřelilo branku!

    Tak to je pro domácí rána z čistého nebe. Fotbalisté Vladikavkazu byli prvních dvacet minut jediným týmem na hřišti a hostům poté stačí na chviličku zapnout a hned se dostanou do vedení. Vágner Love našel přesnou přihrávkou přes celé pokutové území volného ALANA DZAGOEVA a ten s velkým přehledem překonává Khormicha.

    Jozef Valenčík

    Góly: 26. Dzagoev, 53. Vágner Love, 70. Vágner Love (pen.), 90+2. Doumbia

    Karty:   58. Rudnei (VLD), 61. Rudnei (VLD), 70. Vranješ (VLD) – 43. Berezutski (CSK)   54. Welinton (VLD)


    FK Alanija Vladikavkaz: Khormich – Grigoryev (46. Vranješ), Khozin, Goore, Welinton – Drenthe, Gabulov, Bressan (56. Bairyev), Rudnei, Chanturia (46. Khubulov)– Zelayaa
    CSKA Moskva: Akinfeev – Berezutski, Ignashevich, Nababkin, Schennikov – Wernbloom, Cauna (87. Fernandes), Dzagoev, Tošič (62. Mamaev), Vágner Love – Musa (74. Doumbia)

    Rozhodca: Egorov – Kharlamov, Bereznev