Tatran – Chodov 6:5 (po pr.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 5:7 (kon.)
koniec po predl.
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
6:5 (4:1, 0:1, 1:3 - 1:0)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Nedeľa 31.03.2013, 14:45 • Aréna Sparta • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
     
    62:18
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto, domácí tým je v euforii! TOM ONDRUŠEK dostal přihrávku na levé křídlo, obešel Mikeše a střelou do šibenice přihrál svému týmu druhé vítězství v této sérii! Asistence: Jiří Kolísko.
     
    59:58
    Tomáš Vávra mohl rozhodnout. Kafka mu poslal dlouhou přihrávku a hosté tohle trochu podcenili. Naštěstí pro ně měli v brance pozorného Bindera!
     
    59:17
    Tatran si vybral oddechový čas.
     
    58:34
    Tak tohle bylo těsné. Hlavička potáhl takřka přes celé hřiště, přihrál na Ondruška a jeho svižná rána skončila jen o kousek vedle!
     
    57:00
    Byly ohlášeny poslední tři minuty třetí třetiny.
     
    54:56
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tohle bude závěr jako řemen! Skvěle se zachoval MARTIN RICHTER, vyběhl si před branku a pohotovou střelou poslal míček do dolního rohu Binderovy branky. Je opět vyrovnáno! Asistence: Jan Natov.
     
    50:45
    Samozřejmě je tu ještě přesilová hra. Tomáš Vávra dostal níže zmíněné dvě minuty za sekání.
     
    50:45
    Tomáš Kafka udržel nervy na uzdě a i když ho Jendrišák dobře vymíchal, dokázal rukou vyrazit! Stav je stále 4:5
     
    50:45
    Je tu trestné střílení pro Chodov! Tomáš Vávra seknul Klápu a rozhodčí byli nekompromisní! K trestnému střílení se staví Jendrišák.
     
    48:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelný obrat! Domácí nechali na ose hřiště zcela volného MICHALA KLÁPU a ten tuto situaci dokonale využil střelou nad pravou Kafkovu nohu. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    47:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Hosté se dostali do rychlého protiútoku, Pražák přihrál na levou stranu na MATĚJE JENDRIŠÁKA, který pohotovou ranou zametl míček do horní části Kafkovy branky. Asistence: Petr Pražák.
     
    46:11
    Wahlgren svým typickým způsobem potáhl míček, aby vzápětí vyslal prudký projektil. Kafka jen máchl do prázdna a určitě si oddechl, když míček jen prolétl kolem tyčky.
     
    41:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Máme tu drama, neboť PATRIK DÓŽA trefil z pravé strany přesně do šibenice a snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Michal Klápa.
     
    38:36
    Další velká šance Chodova, Zozulák dostal míček na levou stranu, okamžitě tvrdě pálil a Kafka musel vyrážet svou maskou.
     
    38:05
    Někteří fanoušci už křičeli gól, ale nakonec to branka není. Dóža trefil pouze boční síť.
     
    29:47
    Úžasný zákrok Tomáše Kafky. Řítili se na něj hned tři hráči, Pražák dostal ideální přihrávku, střílel do poloodkryté branky, jenže Kafka se nějakým způsobem dokázal přemístit a vyrazit!!!
     
    28:31
    Brejk Chodova dvou na jednoho, Dóža přihrál Klápovi, jenže ten zblízka minul!
     
    25:17
    Přesilovka pro Tatran. Ondřej Mikeš zboural Ondruška a dostává dvě minuty za nedovolené vrážení.
     
    23:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tohle byla velice povedená akce, MAX WAHLGREN si vyběhl na střed a přes tři hráče poslal míček přesně za Kafku. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    20:54
    V oslabení posunul Fridrich na Richtera, ten chtěl Binderovi udělat kličku, ale trefil pouze boční tyčku.
     
    19:10
    Je tu přesilovka Chodova, Tomáš Vávra fauloval Wahlgrena a už si šel na dvě minuty odpočinout za bránění ve hře.
     
    18:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali a dali gól! Byť míček sotva doskákal do branky, tak platí. Nejvíce důrazu na brankovišti ukázal MARTIN ZOZULÁK a připisuje si tak čárku do střeleckého zápisu. Asistence: Patrik Dóža.
     
    12:21
    Klápa zůstal zcela volný před Kafkou, jenže ten vytáhl skvělý zákrok a vyrazil!
     
    09:46
    Barák toho má tak akorát a pouští do branky Jana Bindera.
     
    09:46
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tohle už zavání velkým debaklem. Tatran šel do brejku tří na jednoho a i když Fridrich nejprve nedokázal zkrotit přihrávku, na druhý pokus vyzval TOMA ONDRUŠKA ke střele do odkryté branky. Asistence: Milan Fridrich.
     
    08:59
    Jendrišák běžel sám na Kafku a trefil tyčku!
     
    06:49
    Chodov si bere oddechový čas a není se čemu divit...
     
    06:49
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tohle je válec, Tatran jde do třígolového trháku. Barák vyrazil míček před sebe, kde už číhal FILIP ULLMANN, který zblízka napálil míček pod břevno. Bez asistence.
     
    05:59
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Oj, tohle byla nešťastná branka pro Chodov. Deutsch dlouhou přihrávkou našel JOHANA VON DER PAHLENA, který si naběhl na střed a následná tečovaná střela přeletěla obloučkem Baráka a zapadla do sítě. Asistence: Marek Deutsch.
     
    00:52
    Střešovice právě vstřelily branku!
    No to je sprcha pro hosty. Richter přihrál do druhé vlny na JANA NATOVA, ten si udělal úkrok stranou a přes tři protihráče našel mezírku v Barákově brance. Asistence: Martin Richter.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 1. Natov (Richter), 6. Von der Pahlen (Deutsch), 7. Ullmann, 10. Ondrušek (Fridrich), 55. Richter (Natov), 63. Ondrušek (Jiří Kolísko) – 19. Zozulák (Dóža), 24. Wahlgren (Jendrišák), 42. Dóža (Klápa), 48. Jendrišák (Pražák), 49. Klápa (Sýkora)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (Zich) – M. Podhráský, Heřmanský, Von der Pahlen, Deutsch, Klimeš, Hartman, Fořt, T. Vávra, Richter, Riebauer, M. Vávra, Hlavička, Jan Kolísko, Ondrušek, Fridrich, Jiří Kolísko, Ullmann, Natov.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (10. Binder) – Pražan, D. Podhráský, Jendrišák, Wahlgren, Zozulák, Fiala, Klápa, Procházka, Pražák, Flousek, Christiansson, Sýkora, Mikeš, Schubert, Dóža, Běhavý, Kotlas, Bouša.

    Rozhodca: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora

    Diváci: 339