Tvrdošín – Nemšová 6:5 (kon.)
koniec
FBK Tvrdošín
6:5 (4:2, 0:1, 2:2)
NTS FK-ZŠ Nemšová
Štvrtok 28.03.2013, 17:00 • Mestská športová hala Tvrdošín • Play-off ženskej Extraligy
     
    54:37
    Tvrdošín dal gól!
    Domáce strieľajú dôležitý zásah na 6:5. Po nahodení Zuzany Stredanskej sa dokázala strelecky presadiť MILOTA HUTIROVÁ.
     
    50:32
    Tvrdošín dal gól!
    Opäť sa potvrdilo to staré známe, nedáš dostane. Hosťky svoju veľkú šancu nedokázali využiť a na druhej strane sa dokázala presadiť MICHAELA JEŠŠOVÁ. Bez asistenice.
     
    48:59
    Nemšová dala gól!
    Hosťky sa dostávajú do vedenia. Strela VIKTÓRIE ĎURIKOVEJ nevyzerala vôbec nebezpečne, no brankárke Pilšakovej vypadla a skončila za jej chrbtom. Bez asistenice.
     
    45:39
    Nemšová dala gól!
    Domáce v oslabení netakticky vybehli a ich chybu dokázala po prihrávke Dominiky Sádeckej využiť presnou strelou REBEKA GÁLIKOVÁ.
     
    25:57
    Nemšová dala gól!
    Hosťkám sa podarilo rozvlniť domácu sieť okamžite po rozohrávke. Po prihrávke Viktorie Bobotobej sa dokázala presadiť kapitánka VERONIKA IZRAELOVÁ.
     
    14:32
    Tvrdošín dal gól!
    Domáce odskakujú na rozdiel dvoch presných zásahov, po tom čo sa strelecky dokázala presadiť MONIKA STREDANSKÁ.
     
    10:54
    Tvrdošín dal gól!
    Domáce využívajú presilovú hru a prvý krát sa tak dostávajú do vedenia. Prsty v tom mala opäť Milota Hutirová, ktorá výborne prihrala ZUZANE STREDANSKEJ a tá s prehľadom zakončila.
     
    9:32
    Tvrdošín dal gól!
    Domáce opäť dorovnávajú. Po prihrávke Miriam Bukovej sa dokázala presadiť MILOTU HUTÍROVÁ.
     
    7:13
    Nemšová dala gól!
    Hosťujúce hráčky sú opäť vo vedení. Vyrovnaný stav nám dlho nevydržal. Krásne potiahla kapitánka Veronika Izraelová, ktorá našla úplne voľnú DOMINIKU SÁDECKÚ a tá sa nepomýlila.
     
    6:30
    Tvrdošín dal gól!
    Domáce vyrovnávajú. Z rohu našla výbornou prihrávkou pred bránu Milota Hutirová svoju spoluhráčku a kapitánku BARBORU SPIŠIAKOVÚ a tá sa nepomýlila.
     
    4:35
    Nemšová dala gól!
    Presilovka je využitá. Po prihrávke od Kristíny Haljakovej sa presadila DOMINIKA SÁDECKÁ, ktorá rozvlnila sieť strelou švihom. Asistencie Haljaková.

    Juraj Balún, Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 7. Spišiaková (Hutirová), 10. Hutirová (Buková), 11. Stredanská (Hutirová), 15. Stredanská (asistencie), 51. Ješšová (asistencie), 55. Hutirová (Stredanská) – 5. Sádecká (Haljaková), 8. Sádecká (Izraelová), 26. Izraelová (Bobotová), 46. Gáliková (Sádecka), 49. Ďuríková (asistencie)


    FBK Tvrdošín: Pilšáková – Turčáková, Piknová, Stredanská M., Stredanská Z., Hutirová, Ješšová, Buková, Kráľová, Spišiaková, Medvecká, Balážová, Reháková, Rakytová
    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková, Oškrdová – Gáliková, Izraelová, Bobotová, Rabšíková, Strapková, Sádecká, Tydláčková, Haljaková, Rémová, Zderková, Ďuríková Betka, Štefulová, V. Ďuriková

    Diváci: 120