Nemšová – Tvrdošín 7:2 (kon.) | Pruské – Slávia Nitra 9:4 (kon.)
koniec
ŠK 98 Pruské
9:4 (1:3, 1:0, 7:1)
ŠK Slávia SPU DFA Nitra
Nedeľa 24.03.2013, 16:00 • MŠH Dubnica nad Váhom • Play-off ženskej Extraligy
     
    56:57
    Pruské dali gól!
    IVANA HREHUŠOVÁ si položila brankárku na zem a pohodlne zakončila do prázdnej siete. Asistencia: Klaudia Petrovská.
     
    54:37
    Slávia Nitra dala gól!
    Nitranky znižujú! ROMANA JANEGOVÁ sa pred Letkovou dostala k odrazenej loptičke a doklepnúť ju už nebol problém. Asistencia: Petra Kňažková.
     
    53:53
    Striedanie v bráne Nitry – Stredanskú nahradí Svoradová.
     
    53:53
    Pruské dali gól!
    Ďalší kúsok v sieti Nitry! Po strele Hrehušovej sa loptička odrazila na čepeľ VERONIKY DOBRODEJOVEJ, ktorá zakončila do opustenej brány. Asistencia: Ivana Hrehušová.
     
    52:15
    Pruské dali gól!
    Myslím, že je rozhodnuté! DOMINIKA HLAVÁČOVÁ skúsila prekvapivú strelu pod brvno, ktorú Stredanská nevidela! 7:3! Asistencia: Klaudia Petrovská.
     
    50:44
    Pruské dali gól!
    Nenápadná akcia končí gólom! Veronika Dobrodejová prihrávala na druhú stranu, kde si nabiehala LENKA DOBRODEJOVÁ, ktorá bekhendom poslala loptičku o tyč do brány! Asistencia: Veronika Dobrodejová.
     
    49:36
    Pruské dali gól!
    Presilovka sa už pomaly končila, no domáce hráčky ju napokon využila. Na tvrdú strelu KLAUDIE PETROVSKEJ nemala Stredanská nárok. Asistencia: Janka Trošková.
     
    48:30
    Nádherná akcia domácich hráčok! Na konci pálila z voleja Petrovská, Stredanskej výborný zákrok!
     
    47:45
    Ďalšie vylúčenie pre Nitru, znovu na trestnú lavicu ide Monika Trnková – dve minúty za seknutie.
     
    44:32
    Nádherná technická strela Hlaváčovej nekončí v sieti! Stredanská s ťažkosťami padáčik vyrazila!
     
    42:37
    Pruské dali gól!
    Obrana Nitry akoby zaspala. Defenzíva hostiek totiž nechala IVANE HREHUŠOVEJ dostatok priestoru pred bránou na to, aby zakončila presne do siete. Asistencia: Renáta Reseková.
     
    41:46
    Pruské dali gól!
    A je vyrovnané! ZUZANA ŠPONIAROVÁ dostala prihrávku na druhú stranu, kde bola osamotená, takže zakončenie do odkrytej siete nebol problém! Asistencia: Klaudia Petrovská.
     
    41:18
    Hrehušová mohla opäť skórovať! Jej strela prepadla Stredanskej, všetci sme už loptu videli v bráne, no tá sa napokon kotúľa mimo!
     
    39:19
    Tak toto bola šanca ako hrom! Petrovská z brejku vystrelila iba Stredanskej, ale loptička sa odrazila na čepeľ Hrehušovej. Autorka predchádzajúceho gólu mohla pridať ďalší presný zásah, no trvalo jej príliš dlho zakončiť do odkrytej brány. Gólmanka Nitry intuitívne skočila do strely a chytila!
     
    38:45
    Pruské dali gól!
    Tak predsa len vidíme v druhej tretine gól! IVANA HREHUŠOVÁ sa obtočila okolo svojej osi, vystrelila, a jej tečovaná loptička doskákala do brány. Bez asistencie.
     
    37:15
    Po rozohratí pálila z voleja Reseková, no netrafila priestor medzi troma žrďami.
     
    26:35
    Hrehušová obdržala prihrávku na osi, otočila sa a mierila medzi nohy Stredanskej, ktorá v poslednej chvíli chytila.
     
    36:04
    Janegová síce dala gól, no pri zakončení zahrala vysokou palicou a navyše faulovala Letkovú.
     
    33:09
    Dominika Hlaváčová sa nádherne preštrikovala cez trojicu obrankýň, vystrelila, no nemierila presne. Pekná akcia!
     
    28:50
    Znovu chyba v obrane, do samostatnej akcie sa dostala Trnková, ktorá z metra nedala ! Výborný zákrok Letkovej!
     
    28:18
    Florišová urobila chybu v obrane, no Janegová ju strelou z veľkej diaľky nepotrestala.
     
    27:18
    Po faule nacvičený signál hráčok Nitry, Letková nedala možnosť Kňažkovej dorážať. Pálila Korcová.
     
    23:59
    Ou, tak to bolo nepríjemné! Na zemi ostala po tvrdom náraze ležať Michaela Šponiarová, ktorá si pri páde narazila pravú nohu a takisto aj hlavu.
     
    21:59
    Pekná akcia domácich na jeden dotyk, na konci akcie pálila z "medzikružia" švihom Veronika Dobrodejová, ktorá nechala vyniknúť Stredanskú. Skvelý zákrok!
     
    20:28
    Prekvapujúca strela Petrovskej opečiatkovala žrď!
     
    16:53
    Slávia Nitra dala gól!
    Neuveriteľné! Stredanská vychytala snáď 10 streleckých pokusov, no gól Prúšťanky nestrelili. Naopak, z trestnej lavice vybehla KATARÍNA PILLAJOVÁ, ktorá si odpykávala dvojminútový trest za Trnkovú. Katarínu do brejku vysunula Janegová, prvá menovaná ukážkovo prekonala Letkovú strelou do šibenice. Asistencia: Romana Janegová.
     
    16:10
    Jedna strela za druhou! Nestíham to ani písať, strieľala Trošková, Hrehušová i Michaela Šponiarová, stav sa však zatiaľ nemení!
     
    15:54
    Pekná strela švihom v podaní Troškovej, loptička letí mimo.
     
    15:14
    Hráčky Pruského tlačia, po strele Petrovskej sa lopta odrazila k Zuzane Šponiarovej, ktorá z bezprostrednej vzdialenosti napálila len do gólmanky!
     
    14:47
    Prvé vylúčenie v zápase. Monika Trnková zastavila prenikajúcu Michaelu Šponiarovú nedovolene. Trnková dostala 2+10 za držanie a nešportové správanie!
     
    12:04
    Slávia Nitra dala gól!
    Rýchla odpoveď hráčok Nitry, ktoré ihneď po buly vyšli do útoku. SKARLET KORCOVÁ strelou strháva vedenie opäť na svoju stranu. Asistencia: Romana Janegová.
     
    11:58
    Pruské dali gól!
    Logické vyústenie situácie. Domáce hráčky riadne zatlačili, strieľali na Stredanskú z každej pozície. Kapitánka MICHAELA ŠPONIAROVÁ to dvihla pod brvno a oplatilo sa! Vyrovnané! Bez asistencie.
     
    10:55
    Veronika Dobrodejová s Máriou Blaškovou sa dostali do prečíslenia 2 na 1, no i táto jedna obrankyňa im dokázala prekaziť akciu. Zakončenie Veroniky v páde nebolo efektívne, Stredanská chytila.
     
    09:30
    Hrehušová mala gól na hokejke, no nedala! Hráčka Pruského si loptičku dlho spracovávala a rovnala na strelu, hoci bola v ideálnej šanci na zakončenie.
     
    07:40
    Slávia Nitra dala gól!
    Nedáš – dostaneš. Hráčky Nitry išli do kontry, čo dokonale využila kapitánka ROMANA JANEGOVÁ, ktorá mala dostatok priestoru na strelu. Bez asistencie.
     
    05:05
    Už to mohlo byť 1:0! Michaela Šponiarová nastrelila z veľkej diaľky, Stredanská nevedela kde je lopta, na jej šťastie však neskončila v sieti.
     
    03:56
    Michaela Šponiarová rozohrávala krížnou prihrávkou na nabiehajúcu Troškovú, ktorá z prvej netrafila bránu! Lopta letela len centimetre od žrde!
     
    02:50
    Janegovej dobrý teč, Letková so šťastím chytá!

    Peter Marienka

    Góly a asistencie: 12. M.Šponiarová, 39. Hrehušová, 42. Z.Šponiarová (Petrovská), 43. Hrehušová (Reseková), 50. Petrovská (Trošková), 51. L.Dobrodejová (V.Dobrodejová), 53. Hlaváčová (Petrovská), 54. V.Dobrodejová (Hrehušová), 57. Hrehušová (Petrovská) – 8. Janegová, 13. Korcová (Janegová), 17. Pillajová (Janegová), 55. Janegová (Kňažková)


    ŠK 98 Pruské: Letková – Hlaváčová, Šponiarová M. (C), Mončeková J., Trošková, Hrehušová, Florišová D., Dobrodejová V., Šponiarová Z., Dobrodejová L., Petrovská, Blašková, Reseková, Bachorcová.
    ŠK Slávia SPU DFA Nitra: Stredanská (54. Svoradová) – Bajanová, Gašperanová, Kňažková, Pillajová, Trnková, Nagyová, Korcová, Štefániková, Broošová, Schildová, Janegová (C).

    Rozhodca: Michal Tomáš – Roman Cíbik

    Diváci: 120