NY Rangers – Carolina 2:1 (2:0 po s.n.) | Tampa Bay – Philadelphia 4:2 (kon.) | Dallas – Calgary 4:3 (kon.)
Colorado – Chicago 2:5 (kon.) | Anaheim – San Jose 5:3 (kon.) | Vancouver – Minnesota 1:3 (kon.)
LA Kings – Arizona 4:0 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 19.03.2013, 02:05 • Pepsi Center, Denver • NHL
Partner:
     
    56:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS znovu zavezl kotouč do útočného pásma a pak přesnou střelou nad rameno nedal Varlamovovi šanci. A hala burácí. Nevědět, že se hraje v Denveru, tak si myslím, že Blackhawks hrají doma. Asistence: Brandon Saad, Brent Seabrook.
     
    38:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí sice odehráli špatnou přesilovou hru, ale pak se v útočném pásmu dostal k puku MILAN HEJDUK a ukázal, že i ve svém věku má pořád přesnou mušku. Asistence: John Mitchell, Semjon Varlamov.
     
    34:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté teď zatlačili domácí v jejich pásmu. Patrick Kane poslal přes šířku hřiště pas na BRENTA SEABROOKA ten tvrdou střelou překonal přesouvajícího se Varlamova. Asistence: Patrick Kane, Jonathan Toews.
     
    27:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jonathan Toews se natlačil s pukem do domácího brankoviště. Varlamov ještě dokázal kotouč vykopnout betonem, ale Toews jej sebou vzal na opačnou stranu brankoviště a PATRICK KANE tak posílal kotouč do prázdné branky. Asistence: Jonathan Toews, Duncan Keith.
     
    19:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Podruhé v tomto utkání se potvrdilo hokejové rčení "Nedáš, dostaneš". Nejdříve se v domácí brance musel zaskvět Varlamov, aby následně všem ujel GABRIEL LANDESKOG a v oslabení dává hostům gól do šatny. Asistence: Matt Duchene.
     
    04:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Další chyba domácích, kteří pustili hosty do přečíslení 2 na 1, které ukázkově zakončil ANDREW SHAW. Asistence: Viktor Stalberg, Bryan Bickell.
     
    03:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Nejdříve se v dobré pozici ocitl Palushaj, ale nedal. Následně z protiútoku Patrick Kane našel před brankou JIMMY HAYESE, který, i když byl zády k brance, dokázal bekhendem překonat Varlamova. Asistence: Patrick Kane.

    Ján Jabrocký

    Góly a asistencie: 20. Landeskog (Duchene), 39. Hejduk (Mitchell, Varlamov) – 4. Hayes (Kane), 5. Shaw (Stalberg, Bickell), 28. Kane (Toews, Keith), 35. Seabrook (Kane, Toews), 57. Toews (Saad, Seabrook)


    Colorado Avalanche: Varlamov - Johnson, Zanon, Hunwick, O´Byrne, Hejda, O´Brien - Palushaj, O´Reilly, Landeskog - Parenteau, Duchene, McGinn - Hejduk, Stastny, Mitchell - Jones, Kobasew, McLeod
    Chicago Blackhawks: Emery - Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Leddy - Hossa, Toews, Saad - Kane, Bolland, Hayes - Stalberg, Shaw, Bickell - Frolík, Kruger, Bollig