NY Rangers – Carolina 2:1 (2:0 po s.n.) | Tampa Bay – Philadelphia 4:2 (kon.) | Dallas – Calgary 4:3 (kon.)
Colorado – Chicago 2:5 (kon.) | Anaheim – San Jose 5:3 (kon.) | Vancouver – Minnesota 1:3 (kon.)
LA Kings – Arizona 4:0 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Philadelphia Flyers
cz Utorok 19.03.2013, 00:40 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Partner:
     
    59:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS pečetí výsledek zápasu ranou do prázdné branky. Od modré čáry jí neměl problém trefit. Asistence: Alex Killorn, Martin St. Louis.
     
    49:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Těsně po skončení oslabení se Tampa ujímá vedení! Bryzgalov nejprve vytěsnil střelu Stamkose, ale další akce už gólem skončila. Aulie vystřelil od modré čáry a před Bryzgalovem nechytatelně tečoval TEDDY PURCELL. Asistence: Keith Aulie, Steven Stamkos.
     
    35:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! CLAUDE GIROUX zavezl puk do útočného pásma a chtěl přihrát Couturierovi. Domácí obrana ale kotouč srazila zpět k GIROUXOVI, který z pozice mezi kruhy vystřelil a Lindbäck máchal lapačkou marně.
     
    17:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté oslabení přestáli, ale následný tlak Blesků už ne. Johnson poslal puk od mantinelu před branku, kde se nejlépe zorientoval TOM PYATT. Tampa vede 2:1. Asistence: Tyler Johnson, Victor Hedman.
     
    13:55
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Krásné sólo MAXE TALBOTA! Hostující bojovník se dostal do útočného pásma, objel bránícího soupeře a bekhendem překonal Lindbäcka. Asistence: Andrej Meszároš.
     
    06:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky v posledních minutách získaly převahu a zaslouženě se ujímají vedení! Tyrell v útočném pásmu posunul kotouč na ONDŘEJE PALÁTA a český útočník zblízka překonal Bryzgalova. Druhý gól v sezóně pro Paláta. Asistence: Dana Tyrell, Sami Salo.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 7. Palát (Tyrell, Salo), 18. Pyatt (Johnson, Hedman), 50. Purcell (Aulie, Stamkos), 60. Stamkos (Killorn, Louis) – 14. Talbot (Meszároš), 36. Giroux


    Tampa Bay Lightning: Lindbäck (Garon) - Hedman, Salo, Carle, Gudas, Aulie, Brewer - Purcell, Stamkos, St. Louis - Conacher, Pyatt, Killorn - Malone, Thompson, Crombeen - Tyrell, Johnson, Palát.
    Philadelphia Flyers: Bryzgalov (Leighton) - Timonen, L. Schenn, Coburn, Grossmann, Gervais, Meszároš - Hartnell, Giroux, Voráček - Briere, B. Schenn, Simmonds - Gagne, Talbod, Read - Fedotěnko, Couturier, Rinaldo.

    Rozhodca: O'Halloran, Hebert - Murray, Brisebois