Ufa – Kazaň 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
HC Salavat Julajev Ufa
4:3 (1:0, 1:2, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Pondelok 18.03.2013, 14:00 • Ufa Arena • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    95:50
    Ufa dala gól!
    Štefan Ružička si nakorčuloval cez pravý kruh až na hranicu bránkovej čiary, následne prihráva do ľavého kruhu na hokejku BRENTA SOPELA, ktorý nachádza voľný priestor medzi tyčkou a Barulinom a rozhoduje tak toto stretnutie ! Asistenie: Štefan Ružička, Sergei Zinoviev.
     
    94:58
    Medvedev krásne prihráva Bodrovovi k vzdialenejšej tyčke, ten však nedokáže puk dotlačiť do poloprázdnej bránky !
     
    91:42
    Ružička odchádza za podrazenie Bodrova na trestnú - hostia majú k dispozícii presilovú hru.
     
    72:58
    Mirnov bol faulovaný za bránkou Barulina - za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza Zacharčuk na trestnú lavicu a nasleduje presilová hra Ufy !
     
    68:00
    Morozovova strela Tarkkimu vypadla, práve Morozov mal šancu ukončiť túto sériu, po dorážke Morozovova však už Tarkki chytá a hra je prerušená.
     
    67:48
    Kaigorodov si individuálne nakorčuloval do útočnej tretiny, obrancovia hostí mu dali priestor na strelu z medzikružia, Kaigorodov strieľa do Barulina, ktorý následne má menšie problémy s prikrytím puku a tak ho celým telom priľahol.
     
    67:08
    Ružička bojuje o puk v rohu klziska, dokázal následne prihrať na Koltsova, ktorý si nakorčuloval k ľavej tyčke, Koltsov však následne triaba iba hokejku Barulina a puk končí na ochrannej sieti !
     
    54:19
    Kazaň dala gól!
    DMITRI OBUKOV sa dostáva k dorážke po strele od modrej, na dvakrát napokon dostáva puk cez ležiaceho Tarkkiho a je vyrovnané ! Asistencia: Janne Pesonen.
     
    43:09
    Ufa dala gól!
    ALEXANDER STEPANOV dorazil puk do bránky po Musatovom nakorčulovaní si do bránkoviska, Barulin inkasuje a domáci vedú ! Asistencia: Igor Musatov.
     
    39:59
    Proškin následne fauluje po skrumáži pred vlastnou bránkou, nasleduje ďalšia presilová hra hostí, trest znie podrazenie.
     
    35:56
    Koltsov je vylúčený za krosček, Kazaň si zahrá prvú presilovú hru.
     
    35:49
    Vhadzovanie pred Tarkkim vyhrávajú hostia, prihrávajú si po obvode útočného pásma, Kulyash bol vysunutý do medzikružia, jeho strelu zäpästím vyráža Tarkki do rohu klziska !
     
    34:47
    Kazaň dala gól!
    JARKKO IMMONEN zakončuje krásnu akciu hostí, z ľava sa totiž dostáva puk po prihrávke od Janneho Pesonena práve na Immonenovu hokejku, a počas presúvania Tarkkiho k ľavej tyčke zakončuje do odkrytého priestoru ! Asistencie: Janne Pesonen, Dmitri Obukov.
     
    30:36
    Kazaň dala gól!
    KIRILL PETROV predviedol krásnu individuálnu akciu, z rohu mantinelu sa natlačil až pred bránku, pričom zakončoval k ľavej tyčke a Tarkki za seba púšťa puk po jeho strele ! Asistencia: Alexei Tereščenko.
     
    26:39
    Skrumáž pred Barulinovou bránkou, Medvedev rukou poslal puk preč z priestoru pred bránkoviskom a nebezpečie je teda zažehnané.
     
    25:02
    Ufa dala gól!
    ALEXANDER STEPANOV sa dostal do brejku, pred sebou mal už iba Barulina, zblízka zdvihol puk ponad betón brankára hostí a puk končí v bránke ! Asistencia: Alexander Svitov.
     
    21:58
    Khomitsky odchádza na trestnú lavicu za bránenie v hre.
     
    19:47
    Glukov bol faulovaný - Nikulin odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    05:17
    Ufa dala gól!
    ALEXANDER SVITOV na dvakrát dostal puk cez Barulina, jeho prvý poku sa odrazil od betónov Barulina, dorážka však už bola úspešná ! Asisteencia: Vitaly Proškin.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 6. Svitov (Proškin), 26. Stepanov (Svitov), 44. Stepanov (Musatov), 96. Sopel (Ružička, Zinoviev) – 31. Petrov (Tereščenko), 35. Immonen (Pesonen, Obukov), 55. Obukov (Pesonen)


    HC Salavat Julajev Ufa: Tarkki ( Vasilevski) - Blatak, Proškin, Koltsov, Zubarev, Aťušov, Sopel, Isangulov - Ružička, Filatov, Zinoviev - Mirnov, Philstrom, Kaigorodov - Trubačov, Svitov, Slepyšev - Stepanov, Glukov, Musatov
    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) - Nikulin, Kornejev, Kulyash, Medvedev, Zacharčuk, Khomitski, Yarulin - Zaripov, Kapanen, Morozov - Pesonen, Immonen, Obukov - Tereščenko, Lukojanov, Petrov - Bodrov, Golubev, Žerdev

    Rozhodca: Gofman, Ronn - Shelyanin, Sivov