Košice – Poprad 3:1 (kon.)
koniec
HC Košice
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
HK Poprad
Pondelok 18.03.2013, 18:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:59
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode! Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Oliver Jokeľ, ktorý zložil Popradčana k ľadu.
     
    43:15
    Jokeľ sa dostal po skvelej prihrávke od svojich obrancov do rýchleho protiútoku, no gólman Sidor opäť úspešne zasiahol a puk ukryl pod svojou lapačkou. Následne sa však bude vylučovať. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Devečka.
     
    38:43
    Košičania sa tesne pred koncom tretiny oslabujú. Na 2 minúty si na trestnej lavici za napadnutie posedí Radek Deyl.
     
    32:24
    Jokeľ získal puk na ľavej strane, no pozorný gólman Sidor bol v strehu a puk po Jokeľovej strele napokon so šťastím vyrazil do bezpečia! Následne sa však Vaic previnil podrazením a Košičania si teda zahrajú v početnej výhode.
     
    28:40
    Košičania sa oslabujú. Na dve minúty má výhodu početnej presilovej hry hosťujúci Poprad. Marcel Haščák si oddýchne za hrubosť.
     
    16:23
    Popradčania budú hrať opäť v početnej výhode. K Novotnému sa na trestnú lavicu pridá Šeda, ktorý sa previnil nedovoleným podrazením.
     
    15:20
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si odchádza sadnúť aj Popradčan Suchý, ktorý sa previnil nedovoleným bránením v hre.
     
    15:12
    Fabian tvrdo zakončoval z hranice ľavého kruhu, no gólman Hylák vytiahol svoju lapačku a puk zachytil. Následne rozhodca dvíha svoju pravicu a za hákovanie si na dve minúty pôjde oddýchnuť Štěpán Novotný.
     
    10:07
    Na rade je vylúčenie na strane Popradu. Na dve minúty si za hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Stals, ktorý sa previnil týmto faulom na Slováka.
     
    03:42
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Pri puku sa ocitol jeden z domácich obrancov, ktorého však Stanislav Balán zbytočne podrazil. Za tento faul si odnáša dve minúty.
     
    03:12
    Uvidíme prvú presilovú hru stretnutia. Oliver Jokeľ z košického celku sa previnil seknutím, po ktorom skončil na ľade hosťujúci Smotrila.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 4. Marcinko (Spilar), 6. Jenčík (Pašek, Haščák), 60. Pašek – 29. Devečka (Klouda, Vaic)


    HC Košice: Hylák (Riečický) - Štrbák (C), Cebák, Šeda, Deyl, Macejko, Martin Chovan, Milan Takáč, Gajdoš - Jenčík, Pašek, Haščák (A) - Gmitter, Marcinko (A), Spilar - Jokeľ, Slovák, Novotný - Svitana, Mlynarovič, Matis
    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Suchý (A), Kovačevič (A), Kurali, Devečka, Fabian, Dinda, Gríger - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic (C), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Samuel Takáč

    Rozhodca: J. Konc, P. Jonák - Valach, Gajan

    Diváci: 7314