Jablonec – Teplice 0:0 (kon.) | Hr. Králové – Sparta Praha 1:2 (kon.) | Plzeň – Dukla Praha 4:0 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
1:2 (1:1)
AC Sparta Praha
cz Nedeľa 17.03.2013, 17:00 • Všesportovní stadion • Gambrinus liga
     
    80
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí stav zápasu! Před brankou se zjevil zcela osamocený LADISLAV KREJČÍ, který neměl problém se zakončením. Z ostrého úhlu lehkým lobem překonal domácího strážce svatyně a poslal Spartu poprvé do vedení.
     
    45+2
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Pražané dočkali na konci prvního poločasu. Po obrovském zaváhání Holeše, který nedokázal odkopnout míč ve vlastním pokutovém území, pak se balón dostal k LADISLAVU KREJČÍMU, jenž vyhnal všechny pavouky z Lindrovy brány, ten neměl na tuto technickou ránu nárok.
     
    3
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak to je pro sparťany šok! Východočeši střílí první jarní branku a nutno říci, že v pravou chvíli. Po centru z pravé strany si totiž volné místečko v malém vápně našel VOJTĚCH ŠTĚPÁN, který hlavou usměrnil míč do horního růžku Vaclíkovy svatyně.

    Sanny Muharem

    Góly: 3. Štěpán (Holeš) – 45+2. Krejčí (Zápotočný), 80. Krejčí (Matějovský)

    Karty:   10. Lindr (HKR), 68. Jánošík (HKR)


    FC Hradec Králové: Lindr – Holeš, Fukal, Jánošík, Poděbradský – Šisler (27. Schwarz), Strnad, Štěpán (81. Zelený), Harba, Halilovič – Hadaščok (75. Kulič)
    AC Sparta Praha: Vaclík – Švejdík, Hybš (79. Kweuke), Zápotočný, Holek – Matějovský, Krejčí, Kadlec (85. Hušbauer), Vácha – Přikryl (63. Bednář), Lafata

    Rozhodca: Kocourek – Pospíšil, Kříž

    Diváci: 6947