Future – Tatran 4:5 (po pr.) | Bulldogs – Vítkovice 3:4 (kon.) | Bonusia Ostrava – Chodov 2:3 (kon.)
Otrokovice – Mladá Boleslav 4:8 (kon.)
koniec
Bulldogs Brno
3:4 (1:2, 0:0, 2:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Sobota 16.03.2013, 20:00 • MSH Brno, Vodova • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
     
    59:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Tak to je opravdu smutné pro brněnský tým. Brno odolalo tlaku vítkovických v přesilovce, ale ihned po jejím skončení se dostal k odraženému míčku PETR KOLOŠ, který jej nekompromisně poslal do růžku Jurčíkovy brány.
     
    57:17
    Výborný zákrok Jurčáka proti Kološově střele!
     
    56:59
    Až teď se dokázali Brňané zmocnit míčku. Vyloučeným je Fabián za sekání a pro Brno tohle budou hodně krušné chvíle. Přečkají je?
     
    52:30
    Naopak do velké šance se dostal Coufal, který doběhl vyhozený míček a utíkal s ním sám na gólmana. Měl to už ale na dlouhou hokejku a nic moc se mu nepovedlo.
     
    51:15
    Brněnský Koutný si jde na dvě minuty zchladit hlavu, a to v těchto minutách může být rozhodující!
     
    50:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Nyní se už daří skórovat i hostům, když Sladký zpoza branky přesně přihrál na MARTINA TOKOŠE, který se, byť s notnou dávkou štěstí, prosazuje. Můžeme tedy začít od znovu.
     
    47:35
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A ten kýžený zářez je opravdu na světě! Brňané svůj tlak dokázali přetavit v branku, kterou si připisuje po nahrávce Žižky MATĚJ KOSTKA. Diváci jsou ve varu a ženou Brno k dalším úspěchům.
     
    Dnešní utkání sleduje 616 diváků.
     
    44:11
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A Brnu se aktivita bohatě odvděčuje! Krásný pas po lajně dostal Mendrek, který celou akci vyšperkoval perfektní přihrávkou adresovanou MARKU FUCHSOVI, který toho bezezbytku využívá a utkání dodává nový rozměr. Diváci jsou opět u vytržení a začíná je být hodně slyšet.
     
    34:58
    Vítkovice hodně přidávají v ofenzivě, ale na defenzivu naprosto zapomněli a brněnský Koutný se dostal do samostatného nájezdu. V poslední chvíli mu ale míček sjel z hokejky, a tak ze zakončení nic nebylo.
     
    33:40
    Veltšmíd na středu hříště získal míček a ihned ho poslal na Jurčíka, který se blýskl hokejovým semaforem!
     
    26:31
    Bauer se dostal k balonku na středu, odkud vypálil a Součkovi míček vypadl těsně vedle branky. Další velká šance brněnských na vyrovnání.
     
    21:59
    Máme tu vyloučení na obou stranách, hostující Hájek je vyloučen za hrubost a domácí Kostka za držení. Čili po vzájemném vyloučení uvidíme hru ve čtyřech.
     
    19:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Nakonec se ale hosté přece jenom prosazují! Tomáš Sladký z rohu přihrával před branku, kde byl připravený JAKUB HUBÁLEK, který už neměl těžkou pozici a posílá poprvé v zápase do vedení Vítkovice.
     
    17:12
    Dvě minuty za nedovolené vrážení dostává vítkovický Hájek, a Brno si tak zahraje první přesilovku.
     
    16:30
    Velká šance Brna! Míček, který se válel v brankovišti nedokázal nikdo z Buldoků vstřelit do branky. Nejblíž byl Žižka, který ale trefil pouze tyč!
     
    09:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Máme srovnáno! Co se ale nepovedlo Hájkovi, to napravil MARTIN TOKOŠ, který dostal luxusní přihrávku z rohu a se štěstím balonek procedil přes Jurčíka.
     
    07:37
    Bulldogs právě vstřelili branku!

    A je to tu! Brňané se dostávají do vedení. V nepřehledné situaci před vítkovickou brankou se nejlépe zorientoval JIŘÍ KOUTNÝ, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Domácí hala explodovala!
     
    02:35
    Z ničeho nic jsme viděli obrovskou šanci Vítkovic! Sladký poslal výborným pasem do úniku Tokoše, který si ale kličkou do bekhendu na Jurčíka nepřišel! Výborný zákrok brněnského brankáře.

    Adam Havel

    Góly a asistencie: 8. Koutný (Bauer), 45. Fuchs (Mendrek), 48. Kostka (Žižka) – 10. Tokoš (Kološ), 20. Hubálek (Sladký), 51. Tokoš (Sladký), 60. Kološ (Sladký)


    Bulldogs Brno: Jurčík (Kejík) - Hauser, Smíšek, Kadlec "C", Kostka, Kočí, Fuchs, Coufal, Fabián, Jeski, Koutný, Komenda, Mendrek, Hanák, Grich, Pexa, Bauer, Veselý, Žižka, Trenér: Rudolf Škubal
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Ciompa) - Hrubý, Vežranovský, Hubálek, Heczko "C", Tokoš, Kološ, Suchánek, Oborák, Kubečka, Řezanina, Sladký, Hájek, Šebesta, Veltšmíd, Hrabal, Jastřembský, Jankulár, Matúš, Trenér: Radovan Mrázek

    Rozhodca: J. Furmánek, V. Šolc