Berdych – Zverev 2:0 (kon.) | Lu – Kližan 2:0 (kon.)
koniec
Tomáš Berdych
Tomáš Berdych
2
6 6  
Mischa Zverev
Mischa Zverev
0
2 4  
cz Nedeľa 10.03.2013, 07:11ATP Indian Wells - BNP Paribas Open (tvrdý povrch)
     
    0:0
    Hezký zbytek víkend a někdy u onlajn přenosu na počtenou. (07:16:05)
     
    0:0
    Tomáš Berdych vyhrál 2:0 na sety. První set ovládl 6:2 a druhý 6:4. Po tomhle výsledku postupuje do 3. kola na turnaji v Indian Wells.
     
    6:4
    Je dobojováno!! Druhý set už nebyl tak hladký jako ten předchozí, ale Tomáš Berdych ho získává 6:4.
     
    6:2
    První set si na své konto připisuje Tomáš Berdych.
     
    0:0
    Omlouváme se, komentátor tohoto zápasu zaspal a neuskutečnil onlajn z tohoto zápasu.
     
    Předešlé zápasy se protáhly a na kurt bude nastupovat Richard Gasquet proti Bernardu Tomičovi. Tomáš Berdych a Mischa Zverev by měli na kurt č. 2 nastoupit po této dvouhře.
     
    Vzájemné zápasy

    Tito dva hráči se na okruhu potkali už třikrát. Toto bude jejich čtvrté setkání. Německý tenista vede 2:1. Poslední jejich utkání se uskutečnilo na trávě v německém Halle v roce 2009, kdy Mischa Zverev vyhrál v poměru 2:1 na sety.
    Podle sázkových kanceláří a expertů, je jasným favoritem Tomáš Berdych. Výhra Zvereva by byla překvapením pro všechny.
     
    Mischa Zverev

    Tenista, který se narodil v Rusku, ale reprezentuje Německo, obsazuje 144. příčku na žebříčku ATP. Tento tenista jezdí spíše po challengerech, ovšem tento týden se vydal na americké betony do Indian Wells, a udělal dobře.

    V Indian Wells začal hrát v úterý, nastoupil do kvalifikace jako outsider proti Rogeru Vasselinovi a nečekaně ho porazil 7:6 a 7:5. V druhém kole kvalifikace narazil na Sergiye Stakhovskyho a v druhém setu mu nadělil "kanára". Tento zápas skončil 6:4 a 6:0 a postoupil do hlavní soutěže.

    V prvním kole hlavní soutěže otočil zápas proti trápícímu se Jürgenu Melzerovi. V letošní sezóně uhrál nejlepší výsledek na americkém challengeru v Honololu, kde prohrál ve finále s Go Soedou.
    Zkoušel to v kvalifikacích na turnaj v Brisbane, Melbourne a Delray Beach, ale všude neprošel do hlavní soutěže. Až tady se mu to povedlo.

    V dosavadní kariéře nedosáhl na titul na okruhu ATP ve dvouhře. Pouze ve čtyřhře dosáhl na dva tituly společně s Michailem Youzhnym v Tokyu a na trávě v německém Halle.
     
    Tomáš Berdych

    Česká tenisová jednička je momentálně na 6. pozici na žebříčku ATP.
    V poslední době se Tomášovi nesmírně daří a mohl by dosáhnout pěkného výsledku na tomto turnaji.

    V dosavadní kariéře vyhrál Tomáš Berdych osm titulů. V roce 2012 ve Stockholmu a v Montpellier. Ale zatím nedosáhl na žádný titul z grandslamu. Ve čtyřhře vyhrál titul jen v roce 2008 s Dmitrym Tursunovem na turnaji v Rotterdamu. Na posledních dvou turnajích se Tomáš dostal do finále, ale prohrál. Jak v Marseille s Jo Wilfriedem Tsongou, ale i v Dubaji s Novakem Djokovičem.
    Na prvním grandslamu sezóny v Melbourne uhrál čtvrtfinále, kde ale vypadl s Novakem Djokovičem v poměru 3:1 na sety. Ovšem český daviscupový tým přehoupl přes 1. kolo Davis cupu, vyhrál obě dvě dvouhru a společně s Lukášem Rosolem vyhráli i čtyřhru nad švýcarskou dvojicí Marco Chiunidelli a Stanislas Wawrinka.


    Na turnaji v Indian Wells to bude Tomášův první zápas. Jeho maximum na tomto turnaji je osmifinále.
     
    Zdravím všechny fanoušky u sledování tenisu. Budeme svědky zápasu turnaje Masters 1000 v Indian Wells. V druhém kole se utkají nasazený 6. hráč na tomto turnaji Tomáš Berdych a kvalifikant Mischa Zverev.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:15.

    Jakub Maryška

    Tomáš Berdych
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 17.09.1985
    Vek: 39 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 196 cm
    Hmotnosť: 91 kg

    Mischa Zverev
    Štát: Nemecko
    Dátum narodenia: 22.08.1987
    Vek: 37 rokov
    Držanie: lavák
    Výška: 190 cm
    Hmotnosť: 80 kg