Tvrdošín – Prešov 9:6 (kon.) | Nemšová – Hurikán Bratislava 10:3 (kon.) | Slávia Nitra – Unihoc Žilina 5:8 (kon.)
Pruské – Kométa Smolník 7:2 (kon.)
koniec
ŠK Slávia SPU DFA Nitra
5:8 (0:3, 3:1, 2:4)
CVČ Unihoc Žirafa Žilina
Sobota 09.03.2013, 15:00 • Mestská športová hala v Nitre • Play-off ženskej Extraligy
     
    59:33
    Slávia Nitra dala gól!

    Janegová našla prihrávkou MONIKU TRNKOVÚ a tá ťažkú loptičku vo vzduchu trafila priamo do odkrytej bránky, Nebola to vysoká hokejka.
     
    57:04
    Unihoc Žilina dala gól!

    Z nenápadnej akcie opäť skóruje KATARÍNA KLAPITOVÁ. S Nitrou to už veru nevyzerá dobre. Asistencia: Zuzana Majtánová
     
    55:09
    Unihoc Žilina dala gól!

    Teraz KATARÍNA KLAPITOVÁ predviedla krásnu strelu, ktorá prekonala všetko čo jej stálo v ceste a aj samotnú Svoradovú v bránke Nitry.
     
    53:08
    Unihoc Žilina dala gól!

    Nitra teraz spravila chybu v obrane. MIROSLAVA HROŠOVÁ už mala domácu brankárku položenú na zemi a tak dvihnutím loptičku ju prekonala
     
    52:13
    Unihoc Žilina dala gól!

    Hrošová sa dostala k loptičke za bránkou a nahrala nepokrytej KRIVULČÍKOVEJ, ktorá už musela skórovať.
     
    45:50
    Slávia Nitra dala gól!

    Nitra v následnom protiútoku dvakrát netrafila bránku hostí. Následne sa loptička dostala k ROMANE JANEGOVEJ a skúsená domáca kapitánka vyrovnáva skóre. Bez asistencie.
     
    36:37
    Slávia Nitra dala gól!

    Nitre sa zvýšená aktivita oplatila. Trnková spoza bránky nahrávala PETRE KŇAŽKOVEJ a tá znižuje už na rozdiel jedného gólu.
     
    30:49
    Slávia Nitra dala gól!

    Po rozohrávke sa k loptičke dostala Monika Bajanová, ktorá nahrala NATÁLII BROOŠOVEJ a tá znižuje. Asistencia: Monika Bajanová
     
    27:05
    Unihoc Žilina dala gól!
    BARBORA BERNÁTOVÁ teraz predviedla peknú akciu od stredu ihriska. Sama potiahla loptičku do pásma a napokon aj vystrelila a skóruje. Bez asistencie.
     
    23:15
    Slávia Nitra dala gól!
    Už to vyzeralo, že Nitra opäť nič v útoku nevymysli.. Napokon Kňažková sa dostala k loptičke, nahrala ROMANE JANEGOVEJ a tá otvára gólový účet Nitry. Asistencie: Petra Kňažková.
     
    19:51
    Unihoc Žilina dala gól!
    Už to vyzeralo, že sa skóre meniť nebude, ale napokon sa KARIN BACKOVÁ dostala k loptičke a prekonala domácu brankárku a gólom do šatne zvyšuje vedenie Nitry na 3:0. Bez asistencie.
     
    04:54
    Unihoc Žilina dala gól!
    Ani som nestihol poriadne dopísať, že hosťujúci celok je aktívnejší a domáca obrana zabudla na KRISTÍNU PAŽICKÚ a tá skóruje. Asistencia: Sárka Boľová.
     
    02:32
    Unihoc Žilina dala gól!
    Po nenápadnej akcii sa dostali hosťujúce hráčky do pásma a v neprehľadnej situácii pred domácou brankárkou skóruje KARIN BACKOVÁ. Bez asistencie.

    Ján Csillag

    Góly a asistencie: 24. Janegová, 31. Broošová (Bajanová), 37. Kňažková (Trnková), 46. Janegová (asistencie), 60. Trnková (Janegová) – 3. Backová (asistencie), 5. Pažická (Boľová), 20. Backová (asistencie), 28. Bernátová (asistencie), 53. Krivulčíková (Hrošová), 54. Hrošová (Grečnárová), 56. Klapitová (Gešová), 58. Klapitová (Majtánová)


    ŠK Slávia SPU DFA Nitra: Svoradová, Stredanská - Bajanová, Schildová, Milová, Broošová, Nagyová, Štefániková - Gašperánová, Kňažková, Pillajová, Janegová, Trnková,
    CVČ Unihoc Žirafa Žilina: Mládenková, Brezániová - Klapitová, Krivulčíková, Kováčová, Boľová, Hrošová, Majtánová, Grečnárová, Zemanová, Pažická, Backová, Bernátová, Gešová,

    Rozhodca: Ševela, Vavrinec