Dukla Praha – Příbram 1:0 (kon.) | Brno – Slavia 0:1 (kon.)
koniec
FK Dukla Praha
1:0 (0:0)
FK Příbram
cz Piatok 08.03.2013, 18:00 • Juliska, Praha 6 - Dejvice • Gambrinus liga
     
    90+3
    Obrovskou šanci Šlapáka teď na brankové čáře zlikvidoval parádním zákrokem domácí brankář Rada!
     
    90
    Dukla naposledy vystřídala. Hřiště opustil Malý, kterého nahradil Ouedraogo.
     
    85
    Po něm měli Příbramští na dosah vyrovnání. Po pěkném signálu načechral Tarczal míč na zadní tyč, kde zakončoval osamocený Wágner, síť ale nerozvlnil.
     
    84
    Pleško míč zakroutil až do vápna, kde se nakonec dostal ke střele Hájovský a jeho pokus byl ztečovaný nad bránu. Hosté budou mít výhodu rohového kopu.
     
    81
    Hosté naposledy vystřídali. Místo Pilíka vběhl na trávník Šlapák.
     
    80
    Dukla byla blízko druhému gólu. Po pěkné přihrávce do šestnáctky se ocitl sám před brankářem Borek, gólman Hruška míč nezachytil, domácí záložník ho tak doběhl a mířil do poloodkryté brány. Zacílil ale jen do boční sítě.
     
    78
    Vystřídala i Příbram, která posiluje útok. Trávník opustil Aziz a vběhl na něj Wágner.
     
    78
    Domácí podruhé vystřídali. Z trávníku odešel autor zatím jediné branky zápasu Přeučil, kterého nahradil Kalouda.
     
    75
    První žlutou kartu utkání obdržel záložník Příbrami Aziz.
     
    71
    Příbram mohla bleskurychle odpovědět. Po zaváhání Božiče zakončoval v pokutovém území bez přípravy zcela osamocený Pilík, pokus se mu ale nepodařil a míč skončil u brankáře Rady.
     
    70
    Hosté poprvé vystřídali. Ze hřiště odešel Střihavka, nahradil ho Valenta.
     
    69
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se za svou aktivitu ve druhém poločase dočkali první branky. Nejprve po centru z pravé strany od Romery přistál míč v šestnáctce u Marka, který si ho zpracoval a poté dělovkou orazítkoval břevno. Z pokračující akce se dostal balon na levou stranu a po následném centru Haška na zadní tyč ho dopravil do sítě VOJTĚCH PŘEUČIL.
     
    60
    Z levé strany kousek za pokutovým územím se opřel do míče Malý a jeho střele na zadní tyč příliš nescházelo.
     
    59
    Obrovská šance Dukly, která zaútočila po pravé straně přes Romeru! Španělský obránce prostrčil míč na Borka, jenž se kličkou zbavil protihráče. Dostal se až k hranici šestnáctky a nikým neatakován po zemi vystřelil. Míč těsně minul levou tyč Hruškovy brány.
     
    46
    Hned zkraje druhé půle si Pražané vypracovali velkou šanci. Hašek z pravé strany naservíroval míč do šestnáctky, kde hlavičkoval Přeučil. Brankář Hruška ale zasahovat nemusel, míč skončil nad břevnem.
     
    45
    První příležitost Dukly. Po rychlém protiútoku přihrál Borek míč Markovi, ten se zbavil svého strážce a tvrdě vypálil z přibližně 20 metrů. Gólman Hruška ovšem míč do sítě nepustil.
     
    40
    Zčistajasna se Příbramští ocitli v dobré příležitosti. Tarczal načechral balon až do šestnáctky, kde si ho zpracoval Koukal, měl čas na střelu, ale brankář Rada jeho pokus zneškodnil.
     
    32
    První střídání v utkání. Pravděpodobně zdravotně indisponovaného Albiacha Néstora nahradil Hašek.
     
    23
    První velká příležitost utkání! Vypracovali si ji hosté, když útočnou akci rozjel Aziz, postrčil míč doleva na Pilíka, jenž odcentroval do pokutového území, kde se k zakončení dostal Krbeček. Jeho střela ale mířila přesně do míst, kde stál gólman Rada.

    Tereza Švandová

    Jan Švanda

    Góly: 69. Přeučil (Hašek)

    Karty:   75. Aziz (PRI)


    FK Dukla Praha: Rada – Romera, Vorel, Štětina, Božič – Borek, Gedeon, Malý (90. Ouedraogo) – Přeučil (78. Kalouda), Albiach Roger (32. Hašek), Marek
    FK Příbram: Hruška – Jugas, Hájovský, Mišůn, Pleško – Krbeček, Tarczal, Aziz (78. Wágner), Pilík (81. Šlapák), Koukal – Střihavka (70. Valenta)

    Rozhodca: Matějek - Kordula, Hájek

    Diváci: 1724