Petrohrad – Čerepovec 7:4 (kon.) | CSKA Moskva – D. Moskva 0:3 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
7:4 (2:1, 2:3, 3:0)
Severstaľ Čerepovec
cz Štvrtok 07.03.2013, 16:30 • Ice Palace, Petrohrad • Play-off KHL
Partner:
     
    59:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    A Petrohrad risk hostů znovu trestá! Do prázdné branky zakončuje po nepovedené střele Martenssona VIKTOR TICHONOV a kompletuje tak hattrick!
    Asistence: Martensson
     
    58:30
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto! JEVGENIJ AFINOGENOV se po obětavém zákroku Arťjuchina rozjel jako za svých nejlepších let, ujel obráncům a pohodlně zasunul puk do odkryté branky.
    Asistence: Arťjuchin
     
    53:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    VIKTOR TICHONOV vrací vedení na stranu Petrohradu! Útočník první formace domácích šel na Košečkina z pravé strany, vystřelil, dojel si odražený puk za brankou a po jejím objetí překonal brankáře Čerepovce střelou z velkého úhlu.
    Asistence: Thoresen, Martensson
     
    35:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    Bláznivá třetina pokračuje! TONY MARTENSSON nemastnou neslanou střelou od levého mantinelu překonává Košečkina a znovu vyrovnává! Je možné, že brankáře hostů rozhodili dva hráči přetlačující se před ním.
    Asistence: Dallman, Thoresen
     
    30:18
    Čerepovec právě vstřelil branku!

    Dokonalý obrat Čerepovce! S góly se nám roztrhl pytel a smršť hostů nezastavil ani nový brankář Ježov. JEVGENIJ KETOV jej překvapil z velkého úhlu po výjezdu z rohu!
    Asistence: Šipačov, Laakso
     
    28:26
    Čerepovec právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno! Stoljarov si vybrusloval z rohu do středu hřiště, byl faulovaný, ale přesto dokázal vystřelit a jeho pokus dorazil kapitán Čerepovce JEVGENIJ KETOV!
    Asistence: Stoljarov, Šipačov
     
    26:52
    Čerepovec právě vstřelil branku!

    Tentokrát to jsou hosté, kdo okamžitě odpovídá na gól soupeře! MIKHAIL ANISIN snižuje po přihrávce Bergforse! Je to znovu jen o gól.
    Asistence: Bergfors
     
    25:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    Těsně po návratu vyloučeného Rjazanceva domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Nahození Dmitrije Kalinina prošlo až za Košečkina zejména díky výbornému clonení PATRICKA THORESENA, který se přetlačoval před brankou s jedním z obránců a jeho pokus tečoval.
    Asistence: Kalinin, Dallman
     
    19:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    Blesková odpověď Petrohradu! VIKTOR TICHONOV se hned po vyhraném buly dostal do útoku, prodral se po příhře od Thoresena mezi beky a z mezikruží vrací vedení na stranu domácích!
    Asistence: Thoresen, Martensson
     
    19:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!

    Blesk z čistého nebe! Tak by se dal nazvat vyrovnávací gól Čerepovce. NIKITA ALEXEJEV si našel na boční straně kruhu kotouč ihned po buly a střelou švihem překvapuje Kasutina!
    Asistence: Videll
     
    07:21
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    Tak jsem to zakřikl! Kučerjavenko se vydal za branku, zpoza ní přihrál do chumlu hráčů v mezikruží, kde se nejlépe zorientoval MIKHAIL VARNAKOV a poslal svůj tým do vedení!
    Asistence: Kučerjavenko, Dallman.

    Michal Šíma

    Góly a asistencie: 8. Varnakov (Kučerjavenko, Dallman), 20. Tichonov (Thoresen, Martensson), 26. Thoresen (Kalinin, Dallman), 36. Martensson (Dallman, Thoresen), 54. Tichonov (Thoresen, Martensson), 59. Afinogenov (Arťjuchin), 60. Tichonov (Martensson) – 20. Alexejev (Videll), 27. Anisin (Bergfors), 29. Ketov (Stoljarov, Šipačov), 31. Ketov (Šipačov, Laakso)


    SKA Petrohrad: Kasutin (od 29. Ježov) - Alexandrov, Dallman, Osipov, Chudinov, Semjonov, Kalinin, Berďjukov - Martensson, Tichonov, Thoresen - Varnakov, Kučerjavenko, Ramstedt - Afinogenov, Něprjajev, Arťjuchin - Rybin, Monachov, Sigarjov
    Severstaľ Čerepovec: Košečkin (Peretjagin) - Laakso, Kiselevič, Rjazancev, Čáslava, Andersen, Jegoršev, Popov - Kazionov, Šipačov, Ketov - Berdnikov, Stoljarov, Anisin - Zemčenko, Videll, Bergfors - Fedorsejev, Alexejev, Buchnevič - Dědunov

    Rozhodca: Gofman, Odins - Morozov, Putilin