Helas Brno – Tango Brno 3:5 (kon.)
koniec
Helas Brno
3:5 (3:0)
FC Tango Brno
cz Streda 06.03.2013, 19:30 • MH Brno, Vodova • Futsal liga (ČR)
     
    39
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A Tango si to dokonce minutu před koncem pojišťuje, když už svou čtvrtou branku dává MICHAL SEIDLER. Je potřeba přidat i výbornou asistenci Ricka, bez které by se do této příležitosti Seidler nejspíše nedostal.
     
    37
    Po zbytečném faulu na středu hřiště dostává žlutou kartu Záruba.
     
    32
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Tak tohle je smršť! Velký obrat je dokonán! Belej přihrál elegantní patičkou do běhu GABRIELU RICKOVI, který byl už jen proti Tuháčkovi, kterého krásně obešel a poprvé v zápasu posílá do vedení Tango.
     
    31
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A teď už je to dokonáno. Svůj hattrick dokonal MICHAL SEIDLER, který po pěkné přihrávce střílí přesně do protipohybu gólmana. Náskok Helasu se tedy rozplynul a zápas nám začíná od znova.
     
    29
    Záruba připravil luxusní pozici pro své spoluhráče, když přihrál před bránu, kde mohli zakončovat Rick i Belej, nicméně ani jednomu se nepovedlo míč trefit.
     
    27
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Tak přeci jen se hráči Tanga dočkávají! Krásná akce na jeden dotek, na jejímž konci stál velezkušený MICHAL SEIDLER, který už zakončoval do prázdné branky, když Tuháčka spoluhráči naprosto vykoupali. Tango tedy mohutně dotahuje.
     
    22
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Tango chvíli po zahájení druhého poločasu snižuje! Belej rozehrával a našel MICHALA SEIDLERA, který se prosazuje technickou střelou k levé tyči. U diváků a i mezi hráči tato branka vyvolala vlnu nevole, když měli pocit, že branka padla po faulu na brankáře. Podle rozhodčích bylo ale vše v pořádku a stav je tedy 3:1.
     
    20
    Helas Brno právě vstřelilo branku!

    Že se mu to nepovedlo, tak toho nemusí mrzet ani trochu! Co totiž předtím nezvládl, tak teď provedl výborně. MILAN KLIMEŠ si sám vypracoval pozici a prostřeluje Kubíčka mezi nohy. Ten si tento gól určitě nedá za rámeček. Pravděpodobně tedy stanovuje poločasové skóre.
     
    14
    Tangu to ale nejspíš nestačilo a předvádí zase to samé, akorát už to přineslo jedno velké vylepšení - STŘELU. Pro tentokrát ji ale Tuháček chytil, ale příště si bude muset dát větší pozor.
     
    9
    Helas Brno právě vstřelilo branku!

    Tak tohle asi nikdo nečekal! Po faulu Helas zahrával přímý kop a chopil se ho ten nejzkušenější! DAVID CUPÁK se pořádně rozběhl a jeho pumelice skončila až za zády bezmocného Kubíčka. Potrestal tedy Tango jak nejlíp mohl.
     
    9
    Kubíček ve skluzu proti míči trefil hráče Helasu a vysloužil si žlutou kartu. Domácí se ještě dožadují vyššího trestu, ale to nejspíše nebude vyslyšeno. Přesto Tango má už 5 akumul. faulů.
     
    8
    Neuvěřitelné! Už mohlo být vyrovnáno! Tuháček míč ale lapil na brankové čáře, když míč ještě nepříjemně doráželi Buršík s Havlem.
     
    6
    Helas Brno právě vstřelilo branku!

    Helasu se sice nepovedl přímák ideálně, ale ihned na to se dostali znovu k míči a po přihrávce Davida Cupáka se dostal do dobré pozice RADEK SÝKORA, který přesně do protipohybu dává první gól večera.
     
    6
    Ještě předtím dostává žlutou kartu i domácí Sýkora za připomínky.
     
    6
    Brůna fauluje domácího hráče a inkasuje žlutou kartu. Helas bude rozehrávat přímý kop z dobré vzdálenosti.
     
    5
    Nádherná akce hostí! Po kombinaci na jeden dotek technicky vystřelil Seidler a trefil tyč!
     
    3
    Další velká šance Tanga na vedení! Buršík ale netrefil míč ideálně, když střílel do poloprázdné brány.

    Adam Havel

    Góly: 6. Sýkora (Cupák), 9. Cupák, 20. Klimeš - 22. Seidler (Belej), 27. Seidler (Brůna), 31. Seidler (Belej), 32. Rick (Belej), 39. Seidler (Rick)

    Karty:   6. Sýkora (HEL) - 6. Brůna (TAN), 9. Kubíček (TAN), 37. Záruba (TAN)


    Helas Brno: Tuháček (Večeřa, Dang) - David Cupák, Havlík, Šplíchal, Lerch, Ovčačík, Vlach, Vojtěch Cupák, Švihálek, Klimeš, Sýkora
    FC Tango Brno: Kubíček (Zrzavý) - Chadzidis, Rick, Svoboda, Brůna, Buršík, Belej, Záruba, Havel, Dornay, Veselovský, Seidler

    Rozhodca: Karel Linhart, Rudolf Hofmann, Tomáš Slanina, D: Zdeněk Bydžovský