Manchester United – Norwich 4:0 (kon.) | Chelsea – West Bromwich 1:0 (kon.) | Wigan – Liverpool 0:4 (kon.)
koniec
Wigan Athletic
0:4 (0:3)
Liverpool FC
Sobota 02.03.2013, 18:30 • The DW Stadium, Wigan • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase hráči Liverpoolu už presunuli svoje sily do veľmi dobre založenej defenzívy. Napokon sa však aj gólovo presadili, keď sa po skvelej prihrávke od Johnsona dostal do samostatného úniku Luis Suárez, ktorý nekompromisnou prízemnou strelou zavŕšil svoj gólový hetrik, ktorým úplne rozhodil domáci Wigan. Ten sa ešte snažil, no napokon to na Reinu nestačilo.
    Liverpool si teda do tabuľky odnáša jasné tri body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z anglickej Premier League.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:24:09)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Boyce odcentroval loptu veľmi tvrdo, no napokon trafil len priestor mimo brány hosťujúceho celku. Záverečný výkop nám predvedie Reina.
     
    90+1
    Wigan sa zúfalo snaží ešte niečo vymyslieť, no po nevydarenom rohu sa napokon nič vážne nestalo a Liverpool bráni v plnom počte.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    89
    Z pravej strany tentokrát zakončoval McManaman, no jeden z obrancov Liverpoolu jeho projektil zblokoval za svoju bránu. Na rade je teda roh pre domácich.
     
    88
    Len centrimetre chýbali ku ďalšiemu gólu v sieti domácich! Skvelou hlavičkou sa ukázal hosťujúci Agger, no gólmanovi Al Habsimu pomohol pozorný McCarthy, ktorý loptu odkopol z bránkovej čiary do bezpečia.
     
    86
    Suárez zinkasoval loptu na ľavej strane a následne ju tvrdo odcentroval. Snažil sa nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov, no napokon lopta skončila len za bránou Wiganu.
     
    85
    Pri lopte sú momentálne hráči Liverpoolu, ktorí si loptu v tréningovom tempe prihrávajú v okolí stredu ihriska. Domáci už otvorene povedané nemajú šancu.
     
    84
    Suárez sa opäť dostal k lopte v stredovej časti, no napokon bol neúspešný, keďže ho dobrým obranným zákrokom odstavil pozorný Espinoza.
     
    83
    Gerrard sa dostal k lopte na ľavej strane a následne ju chcel odcentrovať na Suáreza, no pozorný obranca Scharner bol v strehu a odhlavičkoval ju do bezpečia.
     
    82
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal hosťujúci Henderson, no jeho tvrdá delovka bola v poslednej chvíli zblokovaná a domáci následne loptu upratali do bezpečia.
     
    81
    McArthur poslal ďaleký center pred bránu Liverpoolu, no hostia loptu napokon odvrátili a na rade je autový hod v strede ihriska pre domácich.
     
    80
    Z pravej strany tentokrát delovo pálil Gerrard, no jeho tvrdá strela napokon minula priestor domácej brány a Al Habsi teda zasahovať nemusel.
     
    79
    Liverpool zaviezol loptu na ofenzívnu polovicu ihriska, no napokon hostia nedokázali nič vymyslieť. Plynie z toho pre nich len autový hod.
     
    78
    Maloney tentokrát poriadne pohrozil na ľavej strane, no gólman Reina to napokon so svojími obrancami ustál a loptu zblokovali do bezpečia.
     
    77
    Koné sa dostal k lopte na ľavej strane, no následne nemal komu prihrať a poslal ju len dozadu. Tam si ju prevzali pozorní hráči Liverpoolu.
     
    75
    Ďaleko sme sa za uplynulú minútu nedostali. Wigan sa stále drží pri lopte, no momentálne si ju prihráva len na svojej polovici ihriska.
     
    74
    Lopta sa opäť nachádza len v strede ihriska, kde ju majú síce v moci domáci futbalisti, no hráči Liverpoolu veľmi dobre vykrývajú priestor a svojím súperom nedovoľujú zakončovať.

    Góly: 2. Downing, 18. Suárez, 34. Suárez, 49. Suárez

    Karty:   35. Caldwell (WIG), 59. McArthur (WIG) - 44. Allen (LIV), 45+2. Lucas Leiva (LIV)


    Wigan Athletic: Al Habsi - Scharner, Caldwell (53. Espinoza), Figueroa, McCarthy, McArthur, Boyce, Beausejour (61. McManaman), Maloney, Di Santo (53. Alcaraz), Koné.
    Liverpool FC: Reina - Johnson, Carragher, Agger, José Enrique, Lucas Leiva, Allen, Downing, Gerrard, Philippe Coutinho (71. Henderson), Suarez.

    Rozhodca: M. Atkinson - P. Kirkup, G. Beswick