Carolina – Pittsburgh 4:1 (kon.) | NY Rangers – Tampa Bay 4:1 (kon.) | NY Islanders – Toronto 4:5 (po pr.)
Boston – Ottawa 2:1 (po pr.) | Florida – Buffalo 3:4 (po s.n.) | St. Louis – Chicago 0:3 (kon.)
Winnipeg – NJ Devils 3:1 (kon.) | Dallas – Edmonton 1:5 (kon.) | Arizona – Minnesota 3:4 (kon.)
Colorado – Calgary 5:4 (kon.) | San Jose – Detroit 1:2 (po s.n.)
koniec
Dallas Stars
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
Edmonton Oilers
cz Piatok 01.03.2013, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Partner:
     
    54:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Alespoň čestný úspěch Stars, o který se postaral JAROMÍR JÁGR. K hráči s číslem 68 se odrazil kotouč a Jágr ho napálil k tyči Dubnykovy branky. Hostující brankář marně máchal lapačkou a přišel tak o čisté konto. Asistence: Alex Goligoski, Antoine Roussel.
     
    51:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok hostí končí pátým gólem v síti Lehtonena. BEN EAGER dostal přihrávku napříč útočným pásmem od Petrella a z první prostřelil Lehtonena, který se nestačil přesunout proti ose střely. Asistence: Lennart Petrell.
     
    40:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A další šance Oilers už gólem končí. Kotouč se dostal mezi kruhy na hůl ALEŠE HEMSKÉHO a český útočník potvrzuje pozici nejlepšího střelce svého týmu. Asistence: Jordan Eberle.
     
    39:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Klasický gól do šatny! JEFF PETRY nahodil z rohu kluziště kotouč směrem na branku a Daley ho přizvedl mimo dosah vlastního brankáře. Druhý vlastňák Stars v zápase! Asistence: Aleš Hemský, Lennart Petrell.
     
    13:52
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostí! Mladé pušky Olejářů vykombinovali domácí obranu a Eberle našel žabičkou JUSTINA SCHULTZE, proti jehož střele se Lehtonen nestačil přemístit. Asistence: Jordan Eberle, Tayler Hall.
     
    01:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté začali aktivně a hned po 73 sekundách zápasu otevírají skóre. SAM GAGNER nahrával kotouč před brankoviště na Hemského, ale domácí si ho sami srazili do branky. Kotouč propadl Lehtonenovi do sítě mezi betony. Asistence: Jeff Petry, Aleš Hemský.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 55. Jágr (Goligoski, Roussel) - 2. Gagner (Petry, Hemský), 14. J. Schultz (Eberle, Hall), 40. Petry (Hemský, Petrell), 41. Hemský (Eberle), 52. Eager (Petrell)


    Dallas Stars: Lehtonen (Bachman) - Dillon, Robidas, Daley, Goligoski, Jordie Benn, Oleksiak - Jágr, Jamie Benn, Morrow - Eriksson, Roy, Roussel - Cole, Eakin, Smith - Garbutt, Fiddler, Nystrom.
    Edmonton Oilers: Dubnyk (Chabibulin) - J. Schultz, N. Schultz, Petry, Šmíd, Potter, Fistric - Eberle, Nugent-Hopkins, Hall - Hemský, Gagner, Jones - Jakupov, Belanger, Smyth - Petrell, VandeVelde, Eager.