Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Piešťany – B. Bystrica 2:3 (po pr.) | Poprad – Nitra 3:0 (kon.)
Zvolen – Martin 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:1 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
MHA Martin
Piatok 01.03.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:36
    Raimonds Vilkoits sa pretlačil cez Hertla pred domácu bránku, obranca HKm mu však dovolil zakončovať iba bekhendom a tak Lotyš strieľa iba do výstroje pozorného Mareka Šimka.
     
    54:01
    Podkonický sa pochytil s Rapáčom pri striedačkách - obaja dostávajú dvojminútový trest za hrubosť, navyše Podkonický dostáva trest do konca zápasu za napadnutie z lavičky.
     
    51:00
    Strela Jána Muchu od modrej čiary - Šúrek chytá špičkou ľavého betónu.
     
    50:06
    Zvolen dal gól!
    Martin Ďaloga sa dostal priamo pred Šúreka, keď na neho predlžoval Milan Jurík v prečíslení domáceho mužstva. Ďaloga sa snažil o parádičku, keď spoza bránky zasúval po oklamaní brankára hostí, po jeho snahe puk prechádza cez bránkovisko na hokejku MILANA JURÍKA a doráža puk do bránky. Asistencie: Martin Ďaloga, Tomáš Škvaridlo.
     
    38:57
    Spolupráca Brabenca, Petra Zuzina a Podkonického takmer skončila úspešne - Brabenec predlžoval na Zuzina, ten rýchlym tečom puku presunul pozornosť na Podkonického pred bránkou, no ten nedokázal do prázdnej bránky puk poľahky doťuknúť.
     
    36:41
    Strela Ladislava Čierneho od modrej - Šúrek vyráža pred seba - k dorážke sa dostáva Buda, ten tesne míňa priestor bránky.
     
    29:12
    Škvaridlo sa snažil o prihrávku spoza bránky - následne si Petruška skoro zrazil puk korčulou do vlastnej bránky !
     
    28:25
    Vylúčenie na strane hostí - Tupý je vylúčený za držanie.
     
    27:03
    Lubor Zuzin pretlačil puk do útočnej tretiny - zpred bránky prihrával k vzdialenejšej tyčke na Murčeka, prihrávku nakoniec zablokovala hokejka brankára hostí.
     
    22:43
    Zvolen stále pri chuti - tentoraz z ľava prihrával v prečíslení Murček na voľného Lubora Zuzina - ten strieľa iba do betónov Šúreka.
     
    21:54
    Zvolen dal gól!
    MAREK ČURILLA zabojoval pred bránkou hostí, po strele od modrej čiary Šúrek nedokázal chytiť puk, vyráža ho iba na hokejku Čurillu a ten zakončuje v páde do poloprázdnej bránky. Asistencie: Radovan Puliš, Jaroslav Kalla.
     
    21:38
    Petruška sa dostal k puku po chybe Pichnarčíka za vlastnou bránkou - spoza nej sa dostáva k zakončeniu - bekhendom triafa betón Šimka.
     
    18:18
    Peter Zuzin využíva Vaškovu chybu, dostáva sa do prečíslenia spoločne so Škvaridlom - prihrávka k nemu k vzdialenejšej tyči neprešla podľa prestáv - Škvaridlova strela nebola dokonalá - puk mu v poslednej chvíli poskočil pred hokejkou.
     
    14:20
    Následne po strele od modrej sa dostáva puk na pravú stranu od Šúreka - Tomáš Škvaridlo korčuloval z ďiaľky na dorážku, tesne pred vystrelením puku mal pred sebou poloprázdnu bránku, skvelého Šúreka nedokázal prekonať !
     
    09:01
    Zvolen dal gól!
    RADOVAN PULIŠ sa dostal k puku na modrej čiare, od nej prekorčuloval až k bránke hostí, efektne obišiel troch hráčov hostí a zakončil bekhendom popod Šúrekove betóny. Asistencia: Jaroslav Kalla.
     
    08:34
    Zvolen dal gól!
    ANDREJ PODKONICKÝ sa dostal k puku v medzikruží, posunul sa dopredu o menej ako meter - následne prišla strela ponad lapačku Šúreka a tá bola úspešná. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    01:22
    Zošiak je vylúčený za úder lakťom - nasleduje presilová hra Zvolena. Napriek krvi na ľade dostáva Zošiak dvojminútový trest.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 9. Podkonický (Brabenec), 10. Puliš (Kalla), 22. Čurilla (Puliš, Kalla), 51. Jurík Milan (Ďaloga, Škvaridlo)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Čierny, Juraško (A), Hraško, Mucha, Pokovič, Pichnarčík, Hertl - Zuzin Peter, Brabenec (A), Podkonický (C) - Škvaridlo, Jurík Milan, Čanky - Puliš, Kalla, Čurilla - Ďaloga, Murček, Zuzin Lubor - Buda
    MHA Martin: Šúrek (Gibl) - Novotný (C), Rusina, Pukalovič, Zošiak, Tupý, Grman, Ejem - Thémar, Fujerík, Važan (A) - Petruška (A), Hollý, Vaško - Vilkoits, Kolena, Dírer - Slávik, Rapáč, Korytko

    Rozhodca: J.Bachúrik, T.Orolin - Rovenský, V.Snášel