CZ Belehrad – Slovan Bratislava 1:0 (kon.)
koniec
FK Crvena Zvezda Belehrad
1:0 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
Pondelok 11.02.2013, 15:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Hráči slovenského tímu ŠK Slovan Bratislava napokon nedokázali v prípravnom zápase proti srbskému Belehradu uspieť a prehrali najtesnejším rozdielom 0:1, keď ich v 69. minúte gólom zaskočil Filip Kasalica.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský.
     
    Koniec zápasu.
     
    81
    Hráč Crvenej Zvezdy Belehrad - Vukan Savičevič zinkasoval druhú žltú kartu v tomto zápase, ktorá sa premenila na červenú. Tento hráč teda odchádza z hry.
     
    69
    CZ Belehrad dal gól!
    Bezgólovú remízu narušili hráči Crvenej Zvezdy Belehrad! Slovanisti sa mierne pozabudli v defenzíve a inkasujú gól z kopačky ONGJENA MUDRINSKEHO.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V prvom polčase sme gól nevideli, a tak vidíme na ukazovateli skóre len bezgólovú remízu 0:0.
    Ostane to tak do konca zápasu alebo sa jeden z tímov posnaží v druhom polčase zabojovať?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    V ďalšom prípravnom zápase čaká na zverencov Samuela Slováka srbský klub Crvena Zvezda Belehrad. Stretnutie sa bude hrať počas sústredenia belasých v tureckej Antalyi.

    Srbský tím Crvena Zvezda Belehrad sa v domácej Super Lige nachádza po jesennej časti sezóny na priebežnej druhej priečke s 31 bodmi (10 výhier, 1 remíza a 4 prehry). Na lídra ligy a odevkého rivala Crvenej Zvezdy - tím Partizan Belehrad strácajú dnešný súperi Slovana doposiaľ šesť bodov. Srbská Super liga bude pokračovať svojím 16. kolom už 27. februára 2013.

    Slovenský celok Slovan Bratislava je po jesenej časti slovenskej najvyššej futbalovej súťaže - Corgoň ligy na čele tabuľky. Doposiaľ má na svojom konte 36 bodov za 10 výhier, 6 remíz a 3 prehry. Druhú priečku za Slovanom Bratislava obsadzuje tím FK Vion Zlaté Moravce, ktorý stráca na bratislavský celok doposiaľ šesť bodov. Slovenská Corgoň liga bude pokračovať svojím 20. kolom 2. marca 2013.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.

    Góly: 69. Mudrinski

    Karty:   81. Savičevič (CZB)


    FK Crvena Zvezda Belehrad:
    ŠK Slovan Bratislava: