Kvitová – Stosur 2:1 (kon.) | Šafářová – 0:0 (zruš.)
Hlaváčková, Hradecká – Bartyová, Dell´Acquaová 2:0 (kon.)
zrušené
Lucie Šafářová
Lucie Šafářová
0
0
0
 
0
0
0
 
cz Nedeľa 10.02.2013, 14:30Billie Jean King Cup
     
    Petra Kvitová porazila Stosurovou po lítém boji 2:1 na sety. Češky postupují dále, zápas Šafářové s Gajdošovou, a tedy poslední dvouhra, se tak hrát nebude. Dohraje se už jen závěrečná čtyřhra. (14:16:56)
     
    Jarmila Gajdošová ovšem nebude chtít usnout na vavřínech. Jakkoli je již šance na úspěch Austrálie malá, pokud Kvitová neudělá třetí bod a bude její země stále ve hře, určitě se o vše popere. Nebude mít vůbec co ztratit, byť je vůči Šafářové podle sázkových kanceláří outsiderkou.
     
    Šafářová opět prokazuje, že formu z loňského finále si převedla i do letošního tenisového turnaje týmů žen. Proti jedničce soupeře Stosurové to sice byly velké nervy, ale nakonec po dramatických koncovkách vyhrála po setech 7:6 a 7:6 a zařídila České republice důležitý druhý bod.
     
    Možná, že tenhle duel ani nebude k vidění. České reprezentantky mají k postupu do další fáze Fed Cupu opravdu blízko, jelikož po sobotě vedou nad Austrálií již 2:0 na zápasy. Pokud tak Kvitová nad Stosurovou po poledni ve třetím souboji v pořadí vyhraje, bude se ve vítkovické ČEZ Aréně dávno slavit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná nejdříve v 13:30.

    Viktor Sandev

    Lucie Šafářová
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 04.02.1987
    Vek: 37 rokov
    Držanie: lavák
    Výška: 177 cm
    Hmotnosť: 62 kg