Česká Lípa – Vysoké Mýto 4:6 (kon.)
koniec
FC Démoni Česká Lípa
4:6 (1:3)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
cz Sobota 09.02.2013, 20:30 • SH Česká Lípa • Futsal liga (ČR)
     
    Je tu konec zápasu a z tříbodového zisku se zaslouženě raduje vysokomýtský Nejzbach. Ten se dostal rychle do vedení poté, co musel srovnávat a poté svůj náskok pouze navyšoval. Protiútoky domácích byly často bezzubé a nikterak gólmana Gerčáka neohrozily. (22:15:12)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Démoni právě vstřelili branku!
    MILAN SOUKUP proměnil i druhý pokutový kop. Znovu pálil do horního rohu.
     
    40
    Pokutový kop pro domácí, u něj opět Milan Soukup
     
    39
    O ukončení ofenzivního tažení si mohou domácí hráči sami a nezdá se, že by se měl stav skóre měnit, alespoň ne tedy v podobě takové, že by se Démonům podařilo snížit.
     
    39
    Hraje se převážně na polovině domácích a u míče je častěji Nejzbach, u jehož akcí a protiútoků se nejednou potvrdilo rčení 'Nedáš, dostaneš'.
     
    38
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MIROSLAV SEMERÁD.
     
    38
    Lišácký pas Milana Soukupa, směřující na Michala Kulhu, nakonec skončil v autu. Domácí duo útočníků se nedohodlo a Soukup poslal míč příliš tvrdě.
     
    37
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ROMAN MICHALEC.
     
    37
    Utkání, v němž dominuje tým hostů, doprovází bouřlivý křik a podpora domácích fanoušků. Uvidíme, zda to na Démony bude mít nějaký dopad a srovnají.
     
    37
    Oddechový čas pro domácí.
     
    36
    Oddechový čas pro hosty.
     
    35
    Po delší době se už i Démoni vydali vpřed, nikterak úspěšní v zakončení však znovu nebyli.
     
    35
    Opět jsme se od zdejšího hlasatele nedočkali odpovědi, kdo že je ten šťastlivec a střelec vedoucího gólu Nejzbachu. Informace o brankách hostů se pokusíme doplnit hned, jak to bude možné.
     
    34
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MIROSLAV SEMERÁD.
     
    34
    Od půlící čáry pálil Milan Soukup, který si všiml, že je branka soupeře opuštěná, nedokázal se však prosadit.
     
    34
    Značně navrch má teď tým hostů, který zásobuje Marka Michálka střelami, gólman domácích však zatím nemusel zasahovat.
     
    33
    Proměňování šancí, to je i pro Démony velká neznámá. Dnes bylo v jejich podání hned několik gólových šancí, z toho však skončily gólem jen dvě, jedna byla z penalty.
     
    32
    Hraje se převážně na středu hřiště a k vidění není nic moc zajímavého. U míče se častěji hlásí Nejzbach, který ví, jak zahnat hráče domácích do jejich vlastního pokutového území, s proměňováním šancí jsou na tom však o poznání hůře.
     
    31
    Stále má více ze hry tým hostů, který většinu času obléhá branku Marka Michálka. Domácí gólman musel několikrát odvracet nakopnutý míč a byl úspěšný.
     
    30
    Převládat začal Nejzbach, který Démony sevřel v úzkých. Domácí z tlaku vymanil kapitán Stanislav Bejda, když odkopl míč hodně daleko.
     
    29
    Démoni právě vstřelili branku!
    MILAN SOUKUP proměnil svůj pokutový kop střelou do levého horního rohu, gólman Libor Gerčák byl bez šance.
     
    29
    Kvůli dalšímu faulu přichází pokutový kop pro Démony, konkrétně pro Milana Soukupa
     
    29
    Zatím se hosté dobře brání a nemuseli v posledních minutách čelit ničemu moc závratnému, Démoni už nepůsobí tolik sebejistě, jako tomu bylo v úvodu utkání.
     
    28
    Fauly: 3 - 5.
     
    28
    S míčem operující Milan Soukup vyškolil hned trio zadáků a snažil se proniknout, následně však nahrával zpět, jelikož byl velmi tísněn a z takového tlaku bylo skoro nemožné se dostat.
     
    27
    Tentokráte se Petr Jeníček blýskl střelou ze středu hřiště, branku Marka Michálka však o centimetry minul.
     
    26
    Nemile se téže provinil Petr Jeníček zákrokem na Jiřího Beránka, který se nejspíše zranil, karta z toho však není. Nicméně herně začíná převažovat Nejzbach a nezdá se, že by se Démonům chtělo vyrovnat.
     
    26
    Fauly: 2 - 5.
     
    26
    Roman Netolický dostává za svůj nemilý prohřešek žlutou kartu.
     
    25
    Další obrovská šance domácích, kdy před brankou z bezprostřední blízkosti ve skluzu pálil Jiří Beránek, Gerčák byl však úspěšný proti jeho pokusu.
     
    25
    Karta se obrací a u míče se začíná častěji hlásit a častěji s ním operovat Nejzbach, také však nepůsobí nikterak sebejistě.
     
    25
    Zatím se jakožto aktivnější a po výhře více prahnoucí celek projevují domácí Démoni, se svými příležitostmi však nedokáží patřičně naložit.
     
    24
    Fauly: 2 - 3.
     
    23
    Démoni měli další příležitost, úspěšní však znovu nebyli.
     
    23
    Démoni právě vstřelili branku!
    Po bleskurychlém protiútoku se prosadil MICHAL KULHA.
     
    23
    Více ze hry mají zatím Démoni, kteří častěji operují s míčem, zatím však jejich šance kryje pozorný Libor Gerčák.
     
    22
    Volný přímý kop Kulhy odrazil gólman, následný rohový kop však neskončil pro domácí hráče nikterak úspěšně.
     
    22
    Fauly: 2 - 2.
     
    22
    V úvodu druhé půle měli Démoni nejednu velikou příležitost, jak snížit aktuální stav skóre, své šance však neproměnili.
     
    21
    Fauly: 1 - 1.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    Fauly v prvním poločase: 3 - 4.
     
    Démoni se dostali v desáté minutě do vedení a diktovali tempo hry, soupeře však dokázal odpovědět a vzápětí svůj náskok navýšil. O minutu později přidali další gól a stav je po poločase 1:3.
     
    První poločas skončil.
     
    20
    Oba celky polevují v ofenzivní činnosti a spíše se brání, nebo s míčem operují na středu hřiště, nemá to však dlouhé trvání ani na jedné straně.
     
    19
    Kdo je autorem předešlých gólu je ve hvězdách, zdejší hlasatel nejspíše usnul. Nicméně stále se hraje na středu hřiště a občasné protiútoky hostů dokáží potrestat soupeře, což se nejednou potvrdilo.
     
    19
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MICHAL MAREŠ.
     
    18
    Fauly: 3 - 4.
     
    18
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ROMAN NETOLICKÝ.
     
    18
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JAKUB VÁGNER.
     
    17
    Michal Mareš vymanil svůj tým z náporu a odvrátil nebezpečí, načež vyvezl míč vpřed. Uvidíme, zda se z této šance něco vyklube.
     
    16
    Hosté obléhají branku soupeře a vytváří si novou šanci, nikterak se však nezdá, že by to zatím přinášelo ovoce.
     
    15
    Démoni zběsile prohnali soupeřovu defenzivní linii a několikrát zakončovali, pokaždé však bez šance na úspěch.
     
    14
    Oddechový čas hostů.
     
    14
    Mladík Ondřej Pavelka se na středu hřiště blýskl zakončením a pokusem o navýšení skóre, pálil zcela osamocen, branku však svým přízemním pokusem neohrozil.
     
    14
    Utkání se začíná nebezpečně přiostřovat a na hrací ploše dochází k častým nedovoleným zákrokům, sudí však zatím nebyl nucen tasit karty.
     
    14
    Fauly: 2 - 3.
     
    13
    Domácí tým si parádně poradil se situací, ve které se prodíral Jiří Beránek defenzivou soupeře, následně přišel o míč, ale základ nové akce Nejzbachu uťal pozorný Marek Michálek, který vyběhl ze své brány a situaci uklidnil.
     
    13
    Oba týmy si vytvořily střelecký prostor, ani jeden z gólmanů teď však nemusel zasahovat. Posléze přišel rohový kop Nejzbachu, ale téže bez úspěchu.
     
    12
    Další protiútok hostů, ale opět se Démoni úspěšně ubránili. Ofenzivní činnost hostů bývá častokrát bezzubá a na jejím konci nejsme svědky takřka ničeho zajímavého či jakýmkoliv způsobem efektivního. Uvidíme, zda Démoni svůj náskok navýší, nebo zda přijde vyrovnání.
     
    11
    Zatím působí jistěji tým domácích, který si vytvořil už řadu šancí a jednu z nich proměnil. Ve své činnosti však Démoni nepolevují, stále soupeře zásobují protiútoky a střelami.
     
    10
    Démoni právě vstřelili branku!
    Po pohledné kombinaci se dostávají Démoni do vedení! S míčem operovali hráči z České Lípy na polovině soupeře a předvedli akci, na jejímž konci mohl zcela osamocen pálit kapitán STANISLAV BEJDA, který se nemýlil.
     
    10
    Napříč hřištěm se s míčem vydal gólman hostů, Libor Gerčák, který ukázal svým spoluhráč, jak se dostat ke střele, vysokomýtský gólman však branku soupeře minul.
     
    9
    Fauly: 2 - 1.
     
    9
    Po pohledné kombinaci domácích se ke střele dostal padající Michal Kulha, který ve skluzu netrefil míč tak, jak chtěl a branku minul. Posléze se obrannou linií prodral Milan Soukup a na konci této akce byl obrán o míč gólmanem, za sebou však nechal všechny hostující hráče.
     
    8
    Fauly: 1 - 0.
     
    8
    Ke střele se po vyšachování hostující obrany dostal Milan Soukup, který se po uzmutí míče zjevil sám před Liborem Gerčákem, úspěšný však českolipský útočník nebyl, Gerčák jeho ránu vyrazil.
     
    7
    Protiútoky obou týmů jsou dnes zatím zcela bezzubé a nepůsobí nikterak efektivně, snad se opačných dojmů dočkáme v následujících minutách hry.
     
    6
    Na jedné straně nebezpečně pálil Pavel Formánek, gólman domácích Marek Michálek byl však úspěšný. Na druhé straně operoval s míčem Stanislav Bejda, načež z křídla vyslal tvrdou přízemní střelu, která se nakonec otřela pouze o boční síť.
     
    5
    Povedeným obranným zákrokem se činil Jiří Beránek a i díky němu jeho tým zatím neinkasoval. Démoni čelí velkému tlaku a čtvrtému rohovému kopu.
     
    5
    U míče se začíná častěji hlásit tým domácích, že by z toho něco závažného těžil se však říci nedá, hosté se výborně brání.
     
    4
    Na obou koncích hřiště jsme mohli vidět úspěšné ubránění se proti ofenzivní činnosti soupeře. Tu největší šanci měl Jiří Beránek, obránce jeho ránu však vykryl.
     
    3
    U míče převládá tým hostí, Démoni se však zatím dobře brání. Uvidíme, v jakém tempu bude hra nadále pokračovat, domácí jsou totiž po delší době k míči.
     
    3
    Většinu času se hraje na středu hřiště a na obou stranách byla k vidění střela, zatím však bez úspěchu o obrat ve skóre.
     
    2
    Hra je zatím velmi opatrná a na vážnější šanci zatím čekáme.
     
    1
    Ani hosté nepředvedli úspěšné ofenzivní tažení a Démoni se chopili míče, ten však ztratili velmi brzy. U míče jsou hosté.
     
    1
    Po úvodním výkop byli u míče domácí, ze svého protiútoku však nedokázali nic moc zajímavého vytěžit, Gerčák míč chytil.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    V sestavě domácích Démonů se objevilo nejedeno nové jméno, konkrétně několik dorostenců. Uvidíme, zda to domácím pomůže k první výhře letošní sezony. Konkrétně se můžeme těšit na Jana Bažanta, Ondřeje Pavelku a Víta Žďánského.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Démoni Česká Lípa: Michálek (Splídek) - Bejda, Půlpán, Kulha, Beránek, Bažant, Pavelka, Švec, Soukup, Žďánský, Müller, Walter

    Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák L. - Formánek, Mareš, Jeníček, Michalec, Jiráský, Vágner, Gerčák J., Semerád, Münzberger, Netolický, Till

    Rozhodčí: Kresta - Nagy, Milner.
     
    JAK TO VIDÍ BOOKMAKEŘI?

    Výhra domácích: 9,96

    Remíza: 7,5

    Výhra hostů: 1,1

    (Doxxbet.cz)
     
    NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO:

    Nejzbach má zcela jiné starosti, než jeho dnešní soupeř. S jednatřiceti body se nachází na páté příčce a dotahuje se na Bohemians a Tango Brno. Případným dnešním bodováním se bodově dotáhne na prvního jmenovaného a na Brno bude ztrácet pouhý bod.

    V posledním kole přivítal Nejzbach doma druhé Benago, které si chce svou pozici za lídrem tabulky, Chrudimí, upevnit. To se jim zatím daří, Nejzbach totiž přehráli v poměru 1:3 a na Chrudim ztrácí deset bodů.
     
    FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA:

    V posledním, šestnáctém, kole Chance futsal ligy jeli českolipští Démoni do Prahy, kde se utkali se zdejší Slávií, která momentálně obsazuje devátou příčku. Démoni se dostali rychle do vedení, zápas však nezvládli. Domácí futsalisté hodně rychle zápas otočili a svůj náskok navyšovali, až z toho nakonec byla osmigólová nadílka, zápas skončil 8:2.

    Postavení v tabulce Démonům nikterak nelichotí, ba naopak. S pouhým bodem obsazují poslední příčku a naděje o udržení se kolo od kola vzdaluje. Pokud chtějí Démoni v této soutěži zůstat, musí začít plně bodovat zápas od zápasu.
     
    Příjemný dobrý večer. Vítám Vás u sledování online přenosu z futsalové Chance futsal ligy. Dnešním dnem pokračuje sedmnácté kolo a poslední českolipští Démoni změří síly s pátým vysokomýtským Nejzbachem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Dario Becci

    Góly: 10. Bejda, 23. Kulha, 29. Soukup (pen.), 40. Soukup (pen.) - 18. Vágner, 18. Netolický, 19. Mareš M., 34. Semerád, 37. Michalec, 38. Semerád

    Karty:   26. Netolický (VMY)


    FC Démoni Česká Lípa: Michálek (Splídek) - Bejda, Půlpán, Kulha, Beránek, Bažant, Pavelka, Švec, Soukup, Žďánský, Müller, Walter
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák L. - Formánek, Mareš, Jeníček, Michalec, Jiráský, Vágner, Gerčák J., Semerád, Münzberger, Netolický, Till

    Rozhodca: Kresta - Nagy, Milner