Rusko – Fínsko 4:3 (po s.n.)
po s.n.
Rusko
4:3 (0:2, 1:0, 2:1 - 0:0)
Fínsko
cz Streda 06.02.2013, 16:30Euro Hockey Tour
Partner:
     
    65:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vítěznou branku v samostatných nájezdech zaznamenává VIKTOR TICHONOV.
     
    59:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové trestají špatnou rozehrávku Rusů a vyrovnávají v poslední minutě. JUHAMATTI AALTONEN si rukavicí zpracoval puk, který se domácím nepodařilo vyhodit, udělal pár kroků, napřáhnul a z levého křídla zamířil přesně. Finský útočník tak v samotném závěru zaznamenává hattrick. Bez asistence.
     
    49:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A branka je tady! Rusové dokonávají obrat! Důležitou práci odvedl za brankou Radulov, který vybojoval puk a zvládl ho poslat do prostoru před bránou, kde ho za záda Engrena z první poslal VADIM ŠIPAČJOV. Asistence: Alexander Radulov, Sergej Mozjakin.
     
    45:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Kuriózní branka Rusů vyrovnává skóre zápasu. Engren si připsal skvělý zákrok proti domácímu Popovovi, k puku se však dostal ALEXANDER PĚREŽOGIN a zpoza úrovně brankové čáry ho o záda finského gólmana dopravil do jeho sítě. Asistence: Alexander Popov, Sergej Širokov.
     
    24:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové též využívají přesilovou hru a dostávají se zpět do zápasu. Domácí mužstvo se konečně usadilo v pásmu, na modré čáře napřáhnul ANTON BĚLOV a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Sergej Mozjakin, Jakov Rylov.
     
    15:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové využívají přesilovou hru a dostávají se do dvoubrankového vedení. JUHAMATTI AALTONEN nahodil z levého kruhu pro vhazování puk na Košečkina, trefil však jen jednoho bránícího Rusa, od kterého se puk odrazil do domácí brány. Asistence: Janne Niskala.
     
    06:25
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se dostávají do vedení! Hráči v bílém byli dlouho usazeni v útočném pásmu, tísněni domácí obranou se ale nemohli dostat ke střele. JUHAMATTI AALTONEN však využil drobného zaváhání domácí obrany, vybruslil si na pravý puk a prostřelil Košečkina, který skrz mnoho hráčů toho příliš vidět nemohl. Asistence: Oskar Osala.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 25. Bělov (Mozjakin, Rylov), 46. Pěrežogin (Popov, Širokov), 50. Šipačjov (Radulov, Mozjakin), 65. Tichonov - 7. Aaltonen (Osala), 16. Aaltonen (Niskala), 60. Aaltonen


    Rusko: Košečkin (Barulin) – Birjukov, Nikulin, Bělov, Medvěděv, Čudinov, Děnisov, Rjasenskij, Rylov – Kokarev, Šipačjov, Radulov – Mozjakin, Popov, Pěrežogin – Varnakov, Tichonov, Kuzněcov – Plotnikov, Kazjonov, Ketov, Širokov.
    Fínsko: Engren (Ahonen) – Väänänen, Kukkonen, Ohtamaa, Mäenpää, Niskala, Kousa, Hietanen, Melart – Anttila, Wirtanen, Hytönen, Kiiskinen, Salminen, Koskiranta, Osala, Haataja, Lahti, Kuusela, Savinainen, Aaltonen, Filppula.

    Rozhodca: Fraňo, Hodek - Ivanov, Nestěrov