Fínsko – Švajčiarsko 2:6 (kon.) | Česko – Nemecko 8:0 (kon.)
koniec
Česko
8:0 (2:0, 2:0, 4:0)
Nemecko
cz Streda 06.02.2013, 18:30 • Zimní stadion Ostrava - Poruba. • Turnaj piatich krajín (U19)
Partner:
     
    55:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gólovým hodům není konec. Osmou branku přidává ADAM RAŠKA, který prostřelil hostujícího gólmana z bezprostřední blízkosti.
    Asistence: Jan Schleiss.
     
    52:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mikyska krásně přihrál na útočnou modrou ADAMU DLOUHÉMU, který následně jel zcela sám na brankáře, a i když byl v zakončení podražen, stačil ještě dostatečně zvednout puk pod horní tyč.
    Asistence: Josef Mikyska.
     
    49:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čepice na led, je tady hattrick. Sedláček výborně načasoval přihrávku pro JIŘÍHO FRONKA, který dává svoji třetí branku v dnešním utkání.
    Asistence: Pavel Sedláček.
     
    42:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teprve až potom se Češi prosazují. JIŘÍ FRONK dlouho dotíral u branku soupeře, až se mu nakonec podařilo protlačit puk až za brankovou čáru.
    Asistence: Radek Havel.
     
    39:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hráči odskakují už na čtyřgólový rozdíl. Franek přihrál dobře postavenému JIŘÍMU FRONKOVI, který následně překonal bezmocného Kleina.
    Asistence: Tomáš Franek.
     
    38:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle byla moc hezká akce českého týmu. Dlouhý s pukem na holi čekal za brankou soupeře na své spoluhráče, jako první mu najel PETR MRÁZEK, který také dostal přihrávku a střelou z voleje našel mezírku mezi rukou a tělem brankáře Německa.
    Asistence: Adam Dlouhý a Karel Plášil.
     
    19:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychlý brejk tentokrát českému týmu vyšel. Simon poslal přihrávku ADAMU DLOUHÉMU, který ranou z voleje nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci.
    Asistence: Dominik Simon a Josef Mikyska.
     
    03:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce českého týmu na jeden dotek. Puk se nakonec dostal na pravou stranu k volnému ADAMU RAŠKOVI, který trefil odkrytou část brány soupeře.
    Asistence: Lukáš Buchta a Petr Mrázek.

    Petr Frömel

    Góly a asistencie: 4. Raška (Buchta, Mrázek), 20. Dlouhý (Simon, Mikyska), 39. Mrázek (Dlouhý, Plášil), 40. Fronk (Franek), 43. Fronk (Havel), 50. Fronk (Sedláček), 53. Dlouhý (Mikyska), 56. Raška (Schleiss)


    Česko: Dolejš (Hrachovina) - Bail, Hawlík, Šulák, Havel, Buchta, Plášil, Marcel, Běhal - Slováček, Hudeček, Procházka - Dlouhý, Simon, Mikyska - Mrázek, Raška, Schleiss - Fronk, Sedláček, Franek.
    Nemecko: Klein (Herden) - Quinlan, Thalhammer, Tiffels, Steenssens, Koberger, Botzenhardt, Gejerhos, Stephan - Zientek, Koslowski,, Ziegler - Neugebauer, Palausch, Kurth - Klöpper, Fischer, Klein - Schmidpeter, Patocka, Eberhardt.

    Rozhodca: Jeřábek, Šír - Čech, Dřínovský.