Slavia – Česká Lípa 8:2 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
8:2 (4:1)
FC Démoni Česká Lípa
cz Nedeľa 03.02.2013, 19:30 • Sportovní hala Slavia • Futsal liga (ČR)
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    A ještě jeden gól na cestu přibalili domácí futsalisté České Lípě. Mikoláš Wojnar nahrál ONDŘEJI MÍČOVI, který se štěstím procpal míč do sítě.
     
    38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní pokračují v kanonádě. Po milimetrově přesné příhrávce Pavla Vandase šel sám na hostujícího brankáře MARTIN SOP a celou akci zakončil střelou mezi jeho nohy.
     
    35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hrdina posledních okamžiků MIKOLÁŠ WOJNAR se přeci jen zapisuje do statistik. Po dlouhém nákopu Mariana Krajče se domácí talent ocitl sám před Michálkem a podél padajícího brakáře poslal míč do šítě.
     
    27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásná akce Davida Filingera vrací Pražanům třígólový náskok. Nejzkušenější hráč Slavie si obhodil u pravé postranní čáry svého strážce a postupoval z úhlu na Michálka. Místo střely ještě ideálně našel MIROSLAVA ROTTA, na kterého zívala prázdná brána - tohle nešlo nedat.
     
    23
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hosté podobně jako v první půli udeřili jako první. Jiří Šindelář oslovil svou přihrávkou PETRA MÜLLERA, jenž pohotovým zakončením překvapil domácího brankáře.
     
    17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí vyčkávali na svou šanci a dočkali se. Míča potáhl balón, pak jej dal do lajny volnému Michalu Vejvodovi, jenž mohl už zakončovat, ale nesobecky míč ještě předložil před prádznou bránu MIROSLAVU ROTTOVI, který přidává čtvrtou slávistickou branku.
     
    9
    Slavia právě vstřelila branku!
    O pár vteřin později již udeřilo. Tomáš Matějka dal míč přesně proti noze DAVIDU FILINGEROVI, jenž tvrdou ránou do horní poloviny brány nedal Michálkovi šanci.
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Otřepané "nedáš - dostaneš" opět zafungovalo. MICHAL VEJVODA vystihl rozehrávku soupeře a pádil sám na Michálka. Hostujícího brankáře si při zakončení vychutnal efektní kličkou a vzápětí zasunul do prázdné. Asistence byla přiznána Ondřeji Míčovi.
     
    4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově vyrovnávají! Martin Sop přihrál PAVLU VANDASOVI, ketrý se štěstím procedil míč za záda brankáře Michálka.
     
    2
    Démoni právě vstřelili branku!
    Tak to je šok! Hned první útočná akce hostů končí gólem. Stanislav Bejda dostal míč na JIŘÍHO BERÁNKA, který si zpracoval míč na prsa a následně jej poslal k pravé tyči Krajčovy brány.

    Pavel Rosendorf

    Góly: 4. Vandas (Sop), 6. Vejvoda (Míča), 9. Filinger (Matějka), 17. Rott (Vejvoda), 27. Rott (Filinger), 35. Wojnar (Krajč), 38. Sop (Vandas), 40. Míča (Wojnar) - 2. Beránek (Bejda), 23. Müller (Šindelář)

    Karty:   28. Filinger (SLA) - 12. Bejda (CLI)


    SK Slavia Praha: Krajč, Kučera - Wojnar, Srkal, A. Hrdina, Míča, Sop, Čonka, Matějka, Filinger, Vejvoda, Vandas, Ulich, Rott.
    FC Démoni Česká Lípa: Michálek - Půlpán, Beránek, Kulha, Paleček, Walter, Splídek, Müller, Švec, Paleček, Demke, Soukup, Bejda, Šindelář.

    Rozhodca: Hofmann, Rybka

    Diváci: 100