Poprad – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – B. Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – Žilina 7:0 (kon.)
Zvolen – Skalica 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 0:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
HK VITAR Martin
Piatok 01.02.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:35
    Martin dal gól!
    Martinčania využívajú túto početnú výhodu a vsietili svoj druhý gól v tomto zápase! K puku sa za kruhmi dostal Novotný, ktorý delovkou ohrozil Sidora. Ten puk vyrazil len pred seba, kde si ho prevzal MILAN KOLENA, ktorý bez problémov zasunul puk do odkrytej popradskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Themár a Andrej Novotný.
     
    45:58
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči sa v presilovej hre dostávajú opäť do švorgólového vedenia! K puku sa na pravej strane dostal Buc, no jeho strelu Šúrek ešte vyrazil, no len k Petrovi Kloudovi, ktorý svoju hokejku napriahol a skvelou delovkou našiel ĽUBOMÍRA VAICA, ktorý stečoval puk do martinskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Dávid Buc.
     
    33:50
    Martin dal gól!
    Z rýchleho protiútoku sa napokon presadili aj martinskí hráči! Dušan Sidor mal síce puk vo svojej moci, no hlavný rozhodca nepískal a následne dal Martinčanom šancu na gól. Postaral sa o to RAIMONDS VILKOITS, ktorý využil zaváhanie popradskej obrany a prekonal Dušana Sidora. Asistenciu si pripisuje Milan Kolena.
     
    33:42
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči sa napokon gólovo presadili! Martinská defenzíva poriadne zaváhala, čo na samostatnú lahôdku využil LUKÁŠ HVILA, ktorý backandovým blafákom síce trafil Šúreka, no od neho sa puk odrazil presne do martinskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Štefan Fabian a Michael Vandas.
     
    21:28
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči sa z jednoducho vyzerajúceho útoku dostávajú do trojgólového vedenia! Štefan Fabian získal puk, následne naviazal na seba martinských obrancov a skvelou prihrávkou spoza brány našiel pred bránou JAROSLAVA JABROCKÉHO, ktorý už bez problémov zasunul puk za Šúrekov chrbát. Asistencie si pripisujú hráči Štefan Fabian a Peter Klouda.
     
    19:41
    Poprad dal gól!
    V závere prvej tretiny sa Popradčania dostávajú do dvojgólového vedenia! Martinský obranca Tupý nám predviedol mierne zaváhanie za vlastnou bránou, keď nedokázal ustrážiť JAROSLAVA JABROCKÉHO, ktorý sa obtočil okolo brány a puk zasunul do martinskej brány povedľa Šúrekovho betónu, ktorý bol veľmi zmätený. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    11:19
    Poprad dal gól!
    Popradčania nám predviedli svoju klasickú prihrávkovú kombináciu a dostávajú sa do vedenia! Po fantastickej prihrávke od Balána sa k puku na ľavej strane dostal LUKÁŠ HVILA, ktorý tvrdou strelou švihom nedal gólmanovi Šúrekovi šancu na úspešný zákrok! Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Michael Vandas.

    Góly a asistencie: 12. Hvila (Balán, Vandas), 20. Jabrocký (Paločko, Takáč), 22. Jabrocký (Fabian, Klouda), 34. Hvila (Fabian, Vandas), 46. Vaic (Klouda, Buc) - 34. Vilkoits (Kolena), 53. Kolena (Themár, Novotný)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Jáchym, Kovačevič, Kurali, Fabian, Dinda - Vandas, Balán, Hvila - Jabrocký, Klouda, Tomas - Buc, Vaic, Smotrila - Paločko, Takáč.
    HK VITAR Martin: Šúrek (Porubský) - Novotný, Rusina, Pukalovič, Zošiak, Tupý, Perniš, Ejem - Themár, Vilkoits, Kolena - Petruška, Hollý, Važan - Vaško, Rapáč, Fujerík - Dírer, Slávik.

    Rozhodca: Lokšík - P. Tvrdoň, Zvrškovec

    Diváci: 1205