Vítkovice – Pardubice 2:1 (kon.) | Slavia – Liberec 4:3 (kon.) | Sparta Praha – Kometa Brno 4:2 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Utorok 29.01.2013, 18:15Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:01
    Furch neudržel puk a do branky naskákali snad všichni hráči na ledě, obětaví slávisté zabránili kotouči v cestě do branky.
     
    58:34
    Hosté hrají bez brankáře a v šesti!
     
    58:22
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:15
    Liberec právě vstřelil branku!

    Stíhací jízda Liberce přece jen pokračuje! Propagační střelecký pokus hostů Furch vyrazil před sebe, následně se před ním strhl závar, kdy se puk do branky snažilo nacpat několik hostujících hráčů, a nakonec kotouč za slávistického brankáře dostal MARTIN ČAKAJÍK. Asistence: Antonín Dušek.
     
    53:28
    Jelínek poslal od mantinelu puk jen tak "na náhodu" směrem ke Schwarzově brance, kde ho tečoval Micka, který tak nadělal libereckému brankáři velké potíže.
     
    Ochozy dnes naplnilo 3149 diváků.
     
    48:17
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia znovu úřaduje! Dvojice Sklenář-Hertl ujela do brejku, první jmenovaný poslal přihrávku přes hůl posledního bránícího libereckého beka a TOMÁŠ HERTL trefil horní polovinu branky. Schwarz byl bez šance a Hertl dosáhl své druhé branky v utkání. Asistence: Jakub Sklenář.
     
    43:33
    Na druhé straně ale také rozhodčí udělil za krátkou dobu trest. Schwarz (LIB) totiž vyhodil puk z pásma. Trest odpyká Filippi.
     
    43:20
    Jelínek (SLA) ale Čakajíka zbrzdil nedovoleně a jde na trestnou.
     
    43:10
    Čakajík se probil až před bránu, ale jeho střela zasvištěla jen kolem levé tyče Furchov branky!
     
    37:49
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberec je znovu na dostřel! Bývalý slávista TOMÁŠ POSPÍŠIL se dokonale pomstil! Ve středním pásmu sebral puk, projel přes tři bránící slávistické hráče a střelou pod Furchovy betony poslal puk do sítě. Asistence. David Štich.
     
    36:50
    Liberec má šanci na snížení skóre. Za hru vysokou holí míří Beňovič (SLA) na trestnou.
     
    28:09
    Slavia právě vstřelila branku!

    Domácí znovu odskakují na rozdíl dvou branek! Kuboš dostal puk na modrou, vypálil ho na Schwarze, před kterým zrovna projel nebráněný TOMÁŠ HERTL, který puk tečoval. Kotouč vyletěl do vzduchu a jako padák zapadl za záda libereckého brankáře. Asistence: Petr Kuboš, Jakub Sklenář.
     
    26:39
    Kadlec tvrdě vypálil od modré, ale jeho střela jen zasvištěla kolem Schwarzovy tyče!
     
    25:00
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberec dává kontaktní branku! Slávistům se sice po buly podařilo puk vyhodit na druhou stranu kluziště, hosté ale hned z protiútoku udeřili. Nedvěd se chopil puku, vystřelil od pravého mantinelu na Furcha, od jehož chráničů se odrazila střela do mezikruží, odkud ho do prázdné branky uklidil TOMÁŠ BULÍK. Asistence: Petr Nedvěd.
     
    23:13
    Hosté vytěžili z náporu přesilovku. Micka (SLA) jde ven za sekání.
     
    19:51
    První vyloučení na straně Slavie. Za podražení ve středním pásmu na trestnou zamířil Jelínek (SLA). Trochu zbytečné vyloučení.
     
    08:12
    Slavia právě vstřelila branku!

    Domácí znovu těží z dvojnásobné výhody! Kadlec stál na svém typickém místě na modré čáře u pravého mantinelu a poslal křižnou přihrávku na LUKÁŠE KRENŽELOKA u levé tyče, který vystřelil zápěstím nad Schwarzovo rameno. Asistence: Petr Kadlec, Jan Alinč.
     
    07:29
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia se dostává do vedení! V podobné situaci, jako byli před pár momenty Kadlec s Kubošem nahrál Růžička JAROSLAVU KOMOVI, který si ale svůj moment vyčíhal, trochu si popojel do středu a příklepem prostřelil gólmana. Asistence: Vladimír Růžička, Petr Kadlec.
     
    06:25
    Liberec je už v opravdu prekérní situaci. Výtisk (LIB) vyhodil kotouč ven ze hřiště a jde na dvě minuty ven za zdržování hry.
     
    06:20
    Domácí budou hrát přesilovku 5 na 3. Štich (LIB) jde ven za hákování.
     
    05:39
    Další oslabení pro Tygry. Čakajík (LIB) jde za hru vysokou holí na trestnou lavici.
     
    02:58
    První přesilovka zápasu. Bulíř (LIB) jde za hákování sedět dvě minuty na trestnou.
     
    02:06
    Krenželok zpoza branky nahrál Žejdlovi před Schwarze, ale domácímu útočníkovi přeskočil puk před poloprázdnou bránou hůl.

    David Mičke

    Góly a asistencie: 8. Koma (Růžička, Kadlec), 9. Krenželok (Kadlec, Alinč), 29. Hertl (Kuboš), 49. Hertl (Sklenář) - 25. Bulík (Nedvěd), 38. Pospíšil (Štich), 58. Čakajík (Dušek)


    HC Slavia Praha: Furch - Kadlec, Dresler, Kučný, Kuboš, Koma, Kempný, Beňovič - Micka, Jelínek, Tomica - Hertl, Růžička, Sklenář - Žejdl, Alinč, Krenželok - Stránský, Klhůfek, Poletín - Vrdlovec
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz - Čakajík, Derner, Štich, Jánošík, Výtisk, Ulrych, Kajínek - Bulíř, Nedvěd, Dušek - Pospíšil, Filippi, Víšek - Vantuch Bulík, Kica - Vlach J., Urban, Galamboš - Jonák

    Rozhodca: Jeřábek, Minář - Lhotský, Svoboda

    Diváci: 3149