K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 4:3 (po pr.) | Pardubice – Kladno 4:1 (kon.)
Sparta Praha – Motor ČB 4:2 (kon.) | Liberec – Plzeň 6:3 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:2 (po pr.)
Kometa Brno – Zlín 1:3 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Berani Zlín
cz Nedeľa 27.01.2013, 18:15 • KAJOT ARENA Brno • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    43:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Lekci z produktivity uděluje Zlín brněnské Kometě. Kubiš se podíval za bránou, koho by mohl před Falterem najít a našel pohotově střílejícího ONDŘEJE VESELÉHO. Velice rychlá akce na jeden dotek a pro Kometu je to už hodně kritický výsledek, avšak stále hratelný. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    25:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Skóre se opět mění a FILIP ČECH se ukázal jako přesný zakončovatel. Z pozice mezikruží napřáhl a vymetl všechny pavučiny v domácí bráně. S tím Falter neměl vůbec šanci nic dělat. Krásná a přesně umístěná rána. Asistence: Pavel Kubiš a Petr Holík.
     
    11:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už platí. V pádu vybojoval touš Zohorna, ten se dostal až na modrou čáru, kde vypálil bombu jako z děla Kováčik a jemnou technickou teč ukázal JAKUB SVOBODA. Puk zapadl mezi Horčičkovy betony. Hostující brankář toho navíc asi mnoho neviděl. Asistence: Jozef Kováčik, Hynek Zohorna.
     
    08:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení po vcelku nenápadné akci, ale tlak si vynutili a Falter dělal co mohl, ovšem inkasoval. Nejprve vypálil z pravé strany Veselý, kotouč se odrazil na hokejku ZDEŇKA OKÁLA, který už jen zametl kotouč do prázdné brány. PSG otevírá účet dnešního mače. Asistence: Ondřej Veselý.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 12. J. Svoboda (Kováčik, H. Zohorna) - 9. Okál (Veselý), 26. Čech (Kubiš, Holík), 44. Veselý (Kubiš)


    HC Kometa Brno: Falter – Žižka, Dujsík, Kováčik, Malec, Bičánek (C), Švrček, Valach – Zohorna H., Čermák, Dlouhý – Svoboda J., Hruška J., Svoboda T. – Erat, Petrovický, Holec – Dočekal, Koreis, Burian – Němec. Trenér: Zdeněk Venera.
    Berani Zlín: Horčička – Linhart, Hamrlík, Tesařík, Horák, Kotvan, Urbanec – Köhler, Leška, Balaštík – Veselý, Čajánek (C), Okál – Čech, Holík, Kubiš – Řezníček, Ondráček, Šlahař. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodca: Hradil, Polák - Lhotský, Ondráček

    Diváci: 7200