Stoke City – Manchester City 0:1 (kon.) | Brighton – Arsenal 2:3 (kon.) | Manchester United – Fulham 4:1 (kon.)
koniec
Manchester United
4:1 (1:0)
Fulham FC
cz Sobota 26.01.2013, 18:30 • Old Trafford, Manchester • FA Cup
     
    77
    Fulham právě vstřelil branku!
    V pokutovém území se skvěle uvolnil hlavičkující AARON HUGHES, kterého nedokázal pohlídat Rooney. HUGHESOVA střela byla velmi přesná, a hosté tak snížili na 4:1. Balon do pokutového území odcentroval Karagounis.
     
    66
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Pěknou přihrávkou byl uvolněn JAVIER HERNANDEZ, který postupoval sám až do vápna, kde si kličkou vpravo obešel hostující obranu a připsal již čtvrtý gól Manchesteru United.
     
    52
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Rooney se prezentoval skvělou přihrávkou, ale obránci ji zblokovali. Nicméně odražený balon se dostal přesně do těch míst, kde byl připravený JAVIER HERNANDEZ, jenž se do balonu opřel z první a přesnou trefou navýšil skóre na 3:0. Tato střela byla opravdu výstavní.
     
    50
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Skvělou přihrávku obdržel WAYNE ROONEY, jenž si zpracoval míč, obehrál dva protihráče a vystřelil. Jeho střela byla technická a velmi přesná. Brankář Schwarzer se natahoval marně.
     
    3
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Pokutový kop si vzal na starost zkušený RYAN GIGGS, který z pokutové značky brankáře Schwarzera překonal, a poslal tak Rudé ďábly do vedení. Schwarzer si na míč sice sáhl, ale gólu zabránit nedokázal.

    Lucie Rapantová

    Góly: 3. Giggs (pen.), 50. Rooney, 52. Hernandez, 66. Hernandez - 77. Hughes


    Manchester United: De Gea ─ Rafael, Jones, Smalling, Evra ─ Nani, Carrick (61. Scholes), Anderson (71. Kagawa), Giggs (71. Valencia) ─ Rooney, Hernandez.
    Fulham FC: Schwarzer ─ Reither, Hangeland, Hughes, Riise ─ Duff (61. Rodallega), Sidwell, Baird (46. Karagounis), Kacaniklic ─ Ruiz (71. Dejagah), Berbatov.

    Rozhodca: Clattenburg ─ Bryan, Bankes