Palermo – Lazio 2:2 (kon.) | Juventus – Udinese 4:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
4:0 (1:0)
Udinese Calcio
Sobota 19.01.2013, 20:45 • Juventus Stadium • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    80
    Juventus Turín dal gól! Po krásnej kolmici, ktorú poslal Pogba na MATRIHO sa Alessandro rútil sám na brankára, vystrelil a popod nohy prestreľuje bezmocného Padelliho.
     
    71
    Juventus Turín dal gól!Po rohovom kope sa dostal k lopte VUCINIC, spracoval si loptu, obtočil sa okolo obrancu a nekompromisne zakončil, Padelli strelu pohladkal, no nezabránil jej, aby zapadla do brány.
     
    66
    Juventus Turín dal gól!To, čo robí v dnešnom zápase POGBA nemá obdoby! Bez väčších problémov sa dokázal obtočiť okolo dvoch hráčov Udinese a potom pohotovo vystrelil, jeho prízemná strela bola taká presná, že na ňu Padelli nemohol zareagovať. Lopta zapadla do pravého rohu! Paula vidíme tancovať oslavné tančeky.
     
    42
    Juventus Turín dal gól!Tak toto je neuveriteľné! Azda najneuveriteľnejší gól aký som kedy videl. Lopta sa poodrážala od kadekoho, až sa napokon dostala k POGBOVI, ten sa s loptou nehral, rozhodol sa vystreliť a podarilo sa mu to priam báječne! Jeho strela asi z 25 metrov chytila správny falš a nedala šancu Padellimu, v pravom hornom rohu si môže pavúčik priasť novú pavúčinu! Neuveriteľný gól.

    Jakub Mitter

    Góly: 42. Pogba, 66. Pogba, 71. Vucinic, 80. Matri

    Karty:   17. Vidal (JUV) - 39. Pinzi (UDI), 61. Muriel (UDI)


    Juventus Turín: Buffon - Barzaghli, Lichtsteiner, Bonucci, De Ceglie, Cáceres, Vidal, Giaccherini, Pogba, Vucinic, Giovinco
    Udinese Calcio: Padelli - Basta, Pasquale, Danilo, Domizzi, Heurtaux, Pinzi, Lazzari, Pereyra, Allan, Muriel

    Rozhodca: L. Banti