Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Prešov – Detva 2:3 (po s.n.) | Prievidza – Topoľčany 0:7 (kon.)
Bardejov – Michalovce 4:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 3:1 (kon.) | Senica – Trebišov 3:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
HK Spišská Nová Ves
Piatok 18.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V záverečných minútach si domáci hráči zaistili vedenia 4:2, po tom ako sa PETER BARTIK dostal popri mantinely okolo obrancu a vzápätí iba do prázdnej brány zvýšil na 4:2. Asistencia: Uhrík, Mravec.
     
    52:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa po prvý krát v stretnutí dostavajú do vedenia, nahodený puk od modrej z hokejky Petra Klepáča mieril na bránu, ale ešte pred samotným zákrokom Kotvana prichádza teč RADOSLAVA MACÍKA, ktorý úplne zmenil dráhu letu puku a tým roztiahol sieť za chrbtom spišského brankára. Asistencie: Klepáč a Paukovček.
     
    43:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa predsa dočkali vyrovnania, Peter Klepáč našiel pred bránou LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý presnou strelou našiel voľný priestor v bráne Kotvana. Asistencie: Paukovček, Macík.
     
    30:09
    Spišská Nová Ves dala gól!
    V týchto sekundách využívajú presilovku pri vylúčení Galka aj hostia, po prihrávke na modrú sa dostal do zakončenia BRANISLAV HORVÁTH, ktorý "delovkou" vymietol pravý horný roh brány. Asistencie si pripisujú Gonda a Kohutiar.
     
    10:18
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči počas presilovky o jedného hráča vyrovnali stav stretnutia na 1:1, keď sa po tvrdej nekompromisnej strele od modrej presadil TOMÁŠ DEVEČKA. Asistencie si pripisujú: Peter Klepáč a Lukáš Paukovček.
     
    00:19
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Najlepší možný úvod do zápasu sa v týchto sekundách zrodil pre hráčov Spišskej Novej Vsi, ktorý azda z druhej strely na bránu otvárajú vedenia, pokus BORISA KREMPASKÉHO pred brankárom Brunckom skončil za jeho chrbátom. Asistencie: Vladimír Klinga, Filip Janošík.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Devečka , 44. Paukovček (Klepáč, Macík), 53. Macík, 59. Bartík (Uhrík, Mravec) - 1. Krempaský , 31. Horváth (Kohutiar)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Bruncko (Palko) - Macík, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Pawelski, Uhrík, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Spišská Nová Ves: Kotvan (Godla) - Vartovník, Novák, Malina, Kohutiar, Jánošík, Krempaský, Horváth, Nitriansky, Gonda, Giľák, Džerenga, Hamrák, Prokop, Klinga, Homa, Findura.

    Diváci: 547