Nitra – Žilina 5:2 (kon.) | Martin – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Skalica – Trenčín 1:4 (kon.)
Košice – Piešťany 3:2 (po s.n.) | Zvolen – Poprad 4:2 (kon.)
po s.n.
HC Košice
3:2 (1:0, 0:0, 1:2)
ŠHK 37 Piešťany
Piatok 18.01.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Košice dali gól!

    Rozhodujúci samostatný nájazd premenil MARCEL HAŠČÁK.
     
    51:25
    Piešťany dali gól!

    Piešťany už v pätici a vyrovnávajú! Takmer rovnaká situácia ako pri úvodnom góle havranov. SAMIR SALIJI s pukom na hokejke obkorčuľoval bránu, utvoril si pozíciu a strieľal. Hylák puk nezachytil a v Steel aréne sa začína od začiatku. Asistencia: Václav Stupka.
     
    42:34
    Piešťany dali gól!

    Piešťanci znižujú! Tak táto tretina začína naozaj zaujímavo. HENRICH RUČKAY obkorčuľoval košickú bránu a vystrelil k vzdialenejšje žrdi, ktorú si Hylák nepokryl. Asistencie: Mišura, Jakub Ručkay.
     
    40:47
    Košice dali gól!

    Rozpísaná správa, že v tretej tretine sa začalo opatrne vyšla na zmar. V útočnom pásme sa po hrubej chybe obrancu Urbana dostal k puku RICHARD JENĆÍK a zoči-voči Ondrejkovi nezaváhal.
     
    8:20
    Košice dali gól!

    Košičania využívajú presilovú hru a dostávajú sa do jednogólového vedenia! Jenčík prihrával na útočnej modrej čiare na Cebáka, ktorý to skúsil strelou. Puk počas letu tečoval, lepšie povedané sklepol skvele postavený MARCEL HAŠČÁK a Tomek ho už mohol iba vyťahovať zo siete. Asistencie: Juraj Cebák, Richard Jenčík.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 9. Haščák (Cebák, Jenčík), 41. Jenčík, 65. Haščák - 43. Ručkay Henrich (Mišura, Ručkay Jakub), 52. Saliji (Stupka)


    HC Košice: Hylák (Riečický) - Šeda - Cebák, Štrbák (A) - Kolba (C), Deyl - Novák, Macejko - Chovan Martin, Jenčík - Marcinko - Matis, Chovan Matúš - Slovák - Novotný, Svitana - Bulík - Haščák (A), Spilar - Pašek - Hinďoš
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Urban - Drgoň, Filip (C) - Škadra, Cuník - Brňák, Bučka - Kolník, Šišovský - Nemec (A) - Melichárek (A), Ručkay Jakub - Mišura - Ručkay Henrich, Saliji - Mertel - Stupka, Chylo - Peško - Haring

    Rozhodca: T.Orolin - Kalina, V.Smerek