Třinec – K. Vary 3:2 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 3:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:3 (kon.)
Berani Zlín – Vítkovice 5:3 (kon.) | Plzeň – Slavia 2:4 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 8:1 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
8:1 (2:1, 2:0, 4:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 18.01.2013, 18:30 • Tipsport Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    JAROSLAV HLINKA si na vlastní půlce vzal puk a nerušeně si dojel až před branku Liberce a vůbec nikým neatakován zavěsil bekhendem pod víko. Asistence: Angel Krstev.
     
    50:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Radek Duda může zpytovat svědomí. Z trestné lavičky jej osvobozuje, ale přesnou sřelou z úhlu ke vzdálenější tyčce PETR TENKRÁT. Asistence: Jaroslav Hlinka a Karel Pilař.
     
    49:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Šestý gól Sparty přidává dělovkou od modré, která zapadla přímo do šibenice PETR TON. Asistence: Vladimír Sičák a Karel Pilař.
     
    44:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí opět zatlačila soupeře před branku, Pilař byl v dobré pozici, ale našel na druhé straně dlouhým pasem ještě lépe postaveného MARKA HOVORKU a ten z voleje trefil odkrytou klec. Asistence: Karel Pilař a Miroslav Forman.
     
    32:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    PETR TENKRÁT si otevřel na ledě střelnici. Po dvou nepřesných pokusech si dojel vyražený pokus Petra Tona a bleskově jej dopravil za bezmocného Schwarze. Asistence: Petr Ton.
     
    28:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vyšachovala obranu Tygrů a po přihrávce napříč pásmem posílá domácí do dvougólového vedení střelou do odkryté branky VLADIMÍR SIČÁK. Asistence: Petr Ton a Petr Tenkrát.
     
    19:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Sparta dostává z posledního útoku hostů gól do šatny. Vyraženou střelu Čakajíka dorazil za Melicherčíka důrazný VÍT JONÁK. Asistence: Martin Čakajík a Dalibor Bortňák.
     
    14:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ve chvíli, kdy se již Kica vracel na led, vypálil od modré PETR GŘEGOŘEK a jeho nepovedený pokus propadl Schwarzovi do branky. Tento gól jde čistě na jeho vrub a Sparta vede 2:0. Asistence: Marek Hovorka a Troy Milam.
     
    07:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta si v přesilovce věděla rady. Zpoza branky našel Hlinka přesně PETRA TONA a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil Schwarze. Asistence: Jaroslav Hlinka a Vladimír Sičák.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 8. Ton (Hlinka, Sičák), 15. Gřegořek (Hovorka, Milam), 29. Sičák (Ton, Tenkrát), 33. Tenkrát (Ton), 45. Hovorka (Pilař, Forman), 50. Ton (Sičák, Pilař), 51. Tenkrát (Hlinka, Pilař), 59. Hlinka (Krstev) - 20. Jonák (Čakajík, Bortňák)


    HC Sparta Praha: Melicherčík (Pinc) - Gřegořek, Sičák, Pilař, Milam, Hanzlík, Philipp, Krstev - Broš, Rachůnek, Hlinka, Foster, Hovorka, Bahenský, Tenkrát, Přibyl, Treille, Jánský, Ton, Forman, Simon. Trenér Jandač.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) - Čakajík, Jánošík, Bárta, Moravec, Dušek, Víšek, Derner, Ulrich, Jonák, Galamboš, Čutta, Filippi, Vlach, Kica, Duda, Štich, Vantuch, Bulíř, Bortňák, Nedvěd. Trenér Pešan.

    Rozhodca: Šindler, Leppaalho - Pešek, Svoboda

    Diváci: 10080