Slavia – Berani Zlín 3:2 (po pr.) | K. Vary – Sparta Praha 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 4:0 (kon.)
Vítkovice – Motor ČB 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Plzeň 2:1 (po s.n.) | Liberec – Kladno 0:2 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Rytíři Kladno
cz Nedeľa 13.01.2013, 18:15 • Tipsport arena, Liberec. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    24:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši se druhého zásahu dočkali až vzápětí, v pětadvacáté minutě zvyšují své vedení. Hořava si zpoza branky vybruslil do výhodnější střelecké pozice. Jeho zakončení ještě Schwarz lapil, už ale nestačil na následné doklepnutí JIŘÍHO KUCHLERA. Asistence: Miloslav Hořava – 0:2.
     
    18:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři v devatenácté minutě zápasu otevírají gólový účet dnešního večera. Majeský se prohnal po pravé straně a z poměrně velkého úhlu nahodil puk před Schwarze, do jeho brankoviště se v pravý čas natlačil MILOSLAV HOŘAVA a spoluhráčovu nabídku přesměroval do sítě. Asistence: Ivan Majeský, Jiří Kuchler – 0:1.

    Lukáš Šonský

    Góly a asistencie: 19. Hořava (Majeský, Kuchler), 25. Kuchler (Hořava)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) – Čakajík, Jánošík, Vitásek, Výtisk, Derner, Ulrych, Čutta, Štich – Dušek, Víšek, Jonák, Galamboš, Filippi, J. Vlach, T. Urban, Kica, Duda, Bulíř, Bortňák, Nedvěd "C".
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Černošek, L. Procházka, Majeský, Doudera, Mocek, Piskáček, Růžička, Kameš – Melka, Strnad, Lukáč, Obdržálek, Kuchejda, Kuchler "C", Hořava, Rudovský, Eberle, Látal, Dalecký, Valský.

    Rozhodca: Fraňo, Turčan – Bádal, Svoboda.