Hr. Králové – Jihlava 0:2 (kon.) | Kadaň – Třebíč 1:0 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 3:4 (po s.n.)
Šumperk – Olomouc 4:3 (po pr.) | Litoměřice – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:1 (kon.)
Most – Písek 3:5 (kon.)
koniec
HC Stadion Litoměřice
2:4 (1:1, 0:2, 0:1)
BK Mladá Boleslav
cz Sobota 12.01.2013, 17:00 • Kalich Arena • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    48:14
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek. Mrňův pas od zadního mantinelu poslal z bezprostřední blízkosti k levé tyči FRANTIŠEK GERHÁT. Asistence: Pavel Mrňa, Petr Šinágl.
     
    41:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ubránili domácí přesilovku a krátce po jejím konci se dočkali čtvrté branky. DAVID VÝBORNÝ využil zaváhání Petra Přikryla při rozehrávce a uklidil kotouč do prázdné branky. Bez asistence.
     
    37:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DAVID VRBATA vybruslil z levého rohu a z ostrého úhlu se trefil přesně pod horní tyč domácí branky. Asistence: Jiří Rys.
     
    35:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se vrací do vedení ve vlastním oslabení. Výborný s Tomanem ujeli na obránce Evana. Prvně jmenovaný přihrál přes hůl domácího obránce a MILAN TOMAN prostřelil Přikryla k levé tyči. Asistence: David Výborný.
     
    06:21
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostali do přečíslení 2 na 1 a plně jej využili. Mrňa nahrál přes obránce hostí PETRU ŠINÁGLOVI, který prostřelil Valenta nad vyrážečkou. Asistence: Pavel Mrňa, František Gerhát.
     
    02:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši jdou do vedení zásluhou povedené kombinace na jeden dotek. Kotouč se zpoza branky dostal mezi kruhy k TOMÁŠI DEMELOVI, který zamířil neomylně k pravé tyči. Asistence: Martin Koudelka, Milan Mikulík.

    Michal Sabó

    Góly a asistencie: 7. Šinágl (Mrňa, Gerhát), 49. Gerhát (Mrňa, Šinágl) - 3. Demel (Koudelka, Mikulík), 36. Toman (Výborný), 38. Vrbata (Rys), 42. Výborný


    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Brýl) - Sobotka, Kříž, Kolář, Drábek, Žovinec, Evan, Husák, Martinka - Šinágl, Mrňa, Antončík, Simon, Luňák, Tvrzník, Slížek, Kafan, Hašek, Gerhát, Novák, Cingel.
    BK Mladá Boleslav: Valent (Will) - Bohunický, Toman, Kasík, Chaloupka, Pojkar, Jindra, Šmach, Němeček - Výborný, Pitule, Demel, Mikulík, Vrbata, Koudelka, Jiránek, Nouza, Kafka, Pabiška, Rys, Padělek.

    Rozhodca: Doležal - Guth, Rittich.

    Diváci: 1280