Brighton – Newcastle 2:0 (kon.) | Southampton – Chelsea 1:5 (kon.) | Manchester City – Watford 3:0 (kon.)
West Ham – Manchester United 2:2 (kon.)
koniec
West Ham United
2:2 (1:1)
Manchester United
cz Sobota 05.01.2013, 18:15 • Upton Park, London • FA Cup
     
    90+1
    Manchester United právě vstřelil branku!
    ROBIN VAN PERSIE posílá Manchester United znovu do hry a v prodloužení srovnává na 2:2. ROBIN VAN PERSIE obdržel skvělou přihrávku od Giggse, jenž přenesl hru na pravou stranu, kde se autor branky skvěle uvolnil a nebezpečně vystřelil. Jaaskelainen neměl šanci tuto střelu zlikvidovat.
     
    59
    West Ham právě vstřelil branku!
    JAMES COLLINS si připisuje dnešní druhý gól, který opět vstřelil hlavou a opět mu asistoval J. Cole. COLLINS nedal hostujícímu brankáři šanci a nádhernou trefou poslal West Ham do vedení.
     
    27
    West Ham právě vstřelil branku!
    JAMES COLLINS posílá domácí tým zpět do hry. Výborným centrem se prezentoval J. Cole, který načechral přímo na hlavu JAMESE COLLINSE, jenž srovnává na 1:1.
     
    23
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Na pravé straně si zpracoval míč Hernández a následně adresoval chytrou přihrávku na vzdálenější tyč, kde byl zapomenutý TOM CLEVERLEY, jenž přesnou trefou poslal Rudé ďábly do vedení.

    Lucie Rapantová

    Góly: 27. Collins, 59. Collins - 23. Cleverley, 90+1. Persie

    Karty:   38. Collison (WHU) - 24. Scholes (MAN), 83. Vidič (MAN)


    West Ham United: Jaaskelainen - Demel, Collins, Tomkins, Potts - Diarra (73. Noble), Collison - Vaz Te (61. Jarvis), Nolan, J. Cole (78. Taylor) - C. Cole.
    Manchester United: De Gea - Smalling (78. Giggs), Evans, Vidič, Buttner - Rafael, Scholes (69. Valencia), Cleverley, Kagawa - Welbeck, Hernández (69. van Persie).

    Rozhodca: Atkinson - Beck, Burt
    Streda 16.01.2013