Manchester City – Stoke City 3:0 (kon.) | Wigan – Manchester United 0:4 (kon.) | Southampton – Arsenal 1:1 (kon.)
koniec
Wigan Athletic
0:4 (0:2)
Manchester United
Utorok 01.01.2013, 16:00 • The DW Stadium • Anglická Premier League
     
    89
    Manchester United dal gól!United sa dostalo do rýchleho protiútoku, Welbeck potiahol loptu cez pravú stranu, našprintoval si do šestnástky, prihral úplne voľnému ROBINOVI VAN PERSIEMU, ktorý strelou do protipohybu prekonáva Al Habsiho, je to jeho dnešné double!
     
    63
    Manchester United dal gól!United sa teší z gólu po priamom kope, van Persie vypálil strelu, ktorá sa poodrážala od múru až ku JAVIEROVI HERNANDEZOVI, ktorý pohotovou strelou umiestnenou k pravej tyči prekonáva Al Habsiho.
     
    43
    Manchester United dal gól!Po nedorozumení dvoch obrancov, ktorí sa razom ocitli na zemi sa k lopte dostal Chicharito, našprintoval si do vápna, prihral nabiehajúcemu ROBINOVI VAN PERSIEMU, ten sa dohral s obraňujúcim hráčom, ktorému poslal až k zemi, na Al Habsiho vyslal technickú strelu, ktorá vymietla ľavý horný roh, videli sme ukážkový gól!
     
    36
    Manchester United dal gól!Akcia potiahnutá cez ľavú stranu Evansom končí gólom, Johny prihral do vápna voľnému Evrovi, ktorý vyskúšal Al Habsiho pozornosť, ten loptu vyráža len pred seba, kde operoval pripravený JAVIER HERNANDEZ, ktorý nemal problém zasunúť loptu do odkrytej brány.

    Jakub Mitter

    Góly: 36. Hernandez, 43. Persie, 63. Hernandez, 89. Persie

    Karty:   61. Caldwell (WIG) - 82. Smalling (MU)


    Wigan Athletic: Al Habsi - Figueroa, Caldwell, Ramis, Beausejour, McCarthy, McArthur, Boyce, Malone, Kone, Di Santo
    Manchester United: De Gea - Evra, Evans, Ferdinand, Rafael, Giggs, Cleverley, Carrick, Young, Hernandez, van Persie

    Rozhodca: A. Marriner