Fribourg – Mannheim 5:2 (kon.) | Davos – Ufa 7:5 (kon.)
koniec
Fribourg-Gottéron
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Adler Mannheim
cz Sobota 29.12.2012, 15:00VAILLANT ARENA Místo konání Spenglerova Cupu je tradiční a hala zůstává nezměněná, aréna Vai • Spengler Cup
Partner:
     
    56:54
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    A o semifinalistovi máme nejspíše rozhodnuto! JULIEN SPRUNGER dostal přihrávku od mantinelu a přesně pod rukou překonává Brückmanna! Asistence: Andrej Bykov.
     
    49:07
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    A je to znovu o dvě branky. Fribourg při přesilovce zasypal Brückmanna velkým množstvím střel a nakonec po dorážce CHRISTIANA DUBEHO je to 4:2! Asistence: Mike Knoepfli a Patric Hornqvist.
     
    45:29
    Mannheim právě vstřelil branku!

    A Mannheim dokázal vstřelit kontaktní gól a ještě to bude zajímavé. MATTHIAS PLACHTA dostal přihrávku mezi kruhy a z těžké pozice pálil přesně nad lapačku Conze. Asistence: Marc El-Sayed a Steve Wagner.
     
    34:50
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    A je to znovu o dvě branky. Sbisa nepředvedl dobrou rozehrávku a nabídl puk Mauldinovi, který našel na brankovišti MAXIMA TALBOTA a ten z první trefuje přesně! Asistence: Gregory Mauldin a David Desharnais.
     
    29:18
    Mannheim právě vstřelil branku!

    Je tu kontaktní branka ze strany Mannheimu po rychlém přečíslení. Lehoux naznačil střelu, ale ještě nahrál a FRANK MAURER přesnou tečí usměrnil kotouč za Conze! Asistence: Yanick Lehoux a Marcus Kink.
     
    21:03
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Bykov zavezl puk za branku a nahrál k tyči na připraveného BENJAMINA PLÜSSE, který z první neomylně skóruje! Asistence: Andrej Bykov a Julien Sprunger.
     
    02:57
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Fribourg jde do vedení ve vlastním oslabení! Do úniku se dostal GREGORY MAULDIN a i přes několik seker na svou osobu dokázal zakončit nad rameno Brückmanna! Bez asistence.

    Jakub Vais

    Góly a asistencie: 3. Mauldin, 22. Plüss (Bykov, Sprunger), 35. Talbot (Mauldin, Desharnis), 50. Dube (Knoepfli, Hornqvist.), 57. Sprunger (Bykov) - 30. Frank Maurer (Lehoux, Kink), 46. Plachta (El-Sayed, Wagner)


    Fribourg-Gottéron: Conz (Schneider) - Heins, Birbaum, Abplanalp, Kwiatkowski, Loeffel, Schilt, Gervais - Gamache, Hornqvist, Dube - Brugger, Talbot, Desharnais - Plüss, Sprunger, Bykov - Mauldin, Knoepfli, Botter - Vauclair.
    Trenér: Hans Kossmann.

    Adler Mannheim: Brückmann (Endras) - Dennis Seidenberg, Sifers, Wagner, Bittner, Sbisa, Marco Maurer, Glumac, Kettemer - Yannic Seidenberg, Pominville, Bonino - MacDonald, Kink, Mitchell - Lehoux, Plachta, Frank Maurer - Nikolai Goc, Hofflin, El-Sayed.
    Trenér: Harold Kreis.

    Rozhodca: Reiber, Rochette - Arm, Müller (všichni Švýcarsko)