Manchester United – West Bromwich 2:0 (kon.) | Norwich – Manchester City 3:4 (kon.) | Arsenal – Newcastle 7:3 (kon.)
koniec
Arsenal FC
7:3 (1:1)
Newcastle United
Sobota 29.12.2012, 18:30 • Emirates Stadium • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Arsenal FC dal gól!THEO WALCOTT strieľa svoj druhý hetrik v sezóne po neuveriteľnej individuálnej akcii, keď sa pohral so štyrmi obrancami, spadol v šestnástke, všetci odstúpili, on vstal, vzal loptu a obstrelil Krula. Najkrajší gól zápasu!
     
    87
    Arsenal FC dal gól!Radosť kanonierov nemá hraníc! OLIVIER GIROUD je pri chuti, Wengerov zázrak z lavičky udrel opäť, predral sa cez dvojicu obrancov a vystrelil, jeho projektil prestrelil Krula.
     
    85
    Arsenal FC dal gól!Nádherný zápas, sme svedkami ďalšieho gólu, Theo Walcott odcentroval z pravej strany loptu do šetsnástky, kde si ju našiel OLIVIER GIROUD, ten v páde prekonáva bezmocného Krula hlavou!
     
    72
    Arsenal FC dal gól!Neuveriteľný zápas! THEO WALCOTT je hrdinom okamihu, strieľa krásny gól po tom, čo Podolski poslal do prieniku Gibbsa, ten odcentroval loptu, ktorá sa poodrážala až k Walcottovi a ten si vychutnal strelu, ktorá vymietla pravý horný roh brány!
     
    69
    Newcastle United dal gól!To čo sa čakalo sa aj potvrdilo, Newcastle sa v zápase s Arsenal vie donútiť k nadludským výkonom, center z pravej strany smeroval do ohňa, tam si nabehol DEMBA BA a pohotovo zakončil.
     
    64
    Arsenal FC dal gól!A je to tam! Wilshere sa dostal do šetsnástky skvelým šprintom, poslal center pred bránu, tam ju odhlavičkoval Coloccini, lopta sa obtrela o brvno, no vrátila sa späť do hry a vtedy zasiahol LUCAS PODOLSKI, ktorý poslal loptu do brány hlavou!
     
    59
    Newcastle United dal gól!Tak toto je nečakaná zápletka, ktorú zapríčinil Obertan, ktorý sa predral z ľavého krídla až do šestnástky, poslal strieľanú prihrávku, ktorá sa odrazila od Koscielneho nôh až k MARVEAUXOVI, ten zakončiť do odkrytej brány problém nemal...
     
    51
    Arsenal FC dal gól! Po outovom vhadzovaní pri rohovej zástavke sa lopty zmocnil Santi Cazorla, ktorý prihral nabiehajúcemu ALEXOVI OXLADEOVI-CHAMBERLAINOVI, ktorý krížnou nechytateľnou strelou k pravej tyči prekonáva bezmocného Krula a zaznamenáva tak svoj prvý gól v tejto sezóne!
     
    44
    Newcastle United dal gól!Senegalský ostrostrelec DEMBA BA sa presadil z priameho kopu, keď sa jeho delovka obtrela o Wilsherovu hlavu, je vyrovnané!
     
    20
    Arsenal FC dal gól! THEO WALCOTT si našprintoval do otvoreného priestoru po krásnej kolmici od Podolskeho, z ľavého krídla si zbehol do stredu šestnástky a pohotovo vypálil, Krul na jeho krížnu strelu nemal šancu zareagovať.

    Jakub Mitter

    Góly: 20. Walcott, 51. Chamberlain, 64. Podolski, 72. Walcott, 85. Giroud, 87. Giroud, 90+2. Walcott - 44. Ba, 59. Marveaux, 69. Ba

    Karty:   90. Santon (NEW)


    Arsenal FC: Szczesny - Sagna, Vermealen, Koscielny, Gibbs, Arteta, Cazorla, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Podolski
    Newcastle United: Krul - Coloccini, Simpson, Perch, Santon, Marveaux, Tioté, Bigirimana, Obertan, Ba, Cissé

    Rozhodca: C. Foy